Ο Άκης Πετρετζίκης επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι θα γίνει πατέρας: "Ανυπομονούμε"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 09:49 Ο Άκης Πετρετζίκης επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι θα γίνει πατέρας: "Ανυπομονούμε"

Ανυπομονεί να γίνει πατέρας ο Άκης Πετρετζίκης - Η απάντηση σε follower του που επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Άκης Πετρετζίκης, αφού λίγο καιρό θα γίνει πατέρας. Ο δημοφιλής σεφ ξάφνιασε τους followers του πριν από μια εβδομάδα περίπου ανακοινώνοντας με έναν έξυπνο τρόπο ότι έρχεται ο Πετρετζίκης junior.

H σύντροφός του είναι η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία δεν ανήκει στον χώρο της showbiz και είναι νοσηλεύτρια, και τα δημοσιεύματα οι δυο τους γνωρίστηκαν στα social media.

Όσο για το φύλο του μωρού που περιμένουν, είναι αγοράκι όπως ανέφερε πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, αν και ο ίδιος το είχε μαρτυρήσει με την εικόνα που είχε δημοσιεύσει όπου είδαμε ένα μικρό αγόρι ντυμένο σεφ.

Μπορεί ο ίδιος μέχρι σήμερα να μην είχε επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, ωστόσο το έκανε πρόσφατα μέσα από ένα live του στα social media.

"Γεια σου Άκη της καρδιάς μας, με το καλό το μωρό σας" ήταν το μήνυμα ενός follower, με τον Άκη Πετρετζίκη να του απαντά: "Με το καλό και αυτό… Ανυπομονούμε…".

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση