Πρίγκιπας Χάρι: Με την Μέγκαν δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την βασιλική οικογένεια (vid)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 13:02 Πρίγκιπας Χάρι: Με την Μέγκαν δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την βασιλική οικογένεια (vid)

Απαλλαγμένος πλέον από κάθε «βασιλικό» βάρος, ο πρίγκιπας Χάρι παραχώρησε μια ιδιαίτερη συνέντευξη, αποκαλύπτοντας κι άλλες πτυχές του. Ο Δούκας του Σάσεξ βρέθηκε στο «The Late Late Show» του Τζέιμς Κόρντεν και το επεισόδιο είναι πραγματικά απολαυστικό.

Ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με το διάσημο -επίσης Βρετανό- παρουσιαστή, ανέβηκαν σε ένα διώροφο, ανοιχτό λεωφορείο ήπιαν απογευματινό τσάι και έκαναν βόλτα στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες. Μάλιστα, ο Δούκας του Σάσεξ δεν δίστασε ακόμα και να… ραπάρει με το τραγούδι των τίτλων από τη σειρά «The Fresh Prince Of Bel-Air». Από την βόλτα τους φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Μέγκαν Μαρκλ και έτσι της έκαναν βίντεοκλήση. Η Δούκισσα του Σάσεξ ρώτησε τον σύζυγό της πως είναι η βόλτα τους, με τον πρίγκιπα να απαντά ότι ο Κόρντεν είναι ο «χειρότερος ξεναγός του LA».

Πέρα όμως από αυτές τις όμορφες και ανάλαφρε πτυχές του, ο πρίγκιπας Χάρι δεν δίστασε να μοιραστεί με τον Τζέιμς Κόρντεν και πράγματα που αφορούν την βασιλική οικογένεια. Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε ότι αυτός και η Μέγκαν Μάρκλ «δεν έφυγαν ποτέ» από τη βασιλική οικογένεια και έκανε «αυτό που θα έκανε οποιοσδήποτε σύζυγος ή πατέρας» επιλέγοντας να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες. 

Σύμφωνα με τον Δούκα του Σάσεξ η επιλογή τους να μείνουν στην Καλιφόρνια επρόκειτο για ένα «βήμα πίσω» και όχι να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα. «Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο περιβάλλον, το οποίο πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι έβλεπαν. Έτσι έκανα ότι θα έκανε κάθε πατέρας ή σύζυγος, σκέφτηκα: “Πώς θα πάρω την οικογένεια μου από εδώ”. Αλλά ποτέ δεν τους εγκαταλείψαμε και όσο με αφορά, οποιεσδήποτε αποφάσεις και αν έχουν ληφθεί, δεν θα τους εγκατέλειπα ποτέ» σημειώνει ο πρίγκιπας Χάρι. 

«Η ζωή μου είναι αφιερωμένη στην δημόσια προσφορά, αυτό δεν αλλάζει όπου και αν βρίσκομαι στον κόσμο», προσθέτει.

Δείτε την συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι:

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση