Ο Πρίγκιπας Χάρι στις λάσπες: Γελάει, ραπάρει και κάνει γυμναστική σε στίβο μάχης αλά Survivor

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 18:33 Ο Πρίγκιπας Χάρι στις λάσπες: Γελάει, ραπάρει και κάνει γυμναστική σε στίβο μάχης αλά Survivor

Ο άλλος πρίγκιπας Χάρι, απαλλαγμένος από τα βασιλικά βάρη είπε ότι δεν είχε σκοπό να εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια.

Χαλαρός και απαλλαγμένος από τα βασιλικά βάρη, ο πρίγκιπας Χάρι, ήταν καλεσμένος στο "The Late Late Show" του Τζέιμς Κόρντεν σε ένα απολαυστικό επεισόδιο.

Μαζί με το διάσημο -επίσης Βρετανό- παρουσιαστή, ανέβηκαν σε ένα διώροφο, ανοιχτό λεωφορείο ήπιαν απογευματινό τσάι και έκαναν βόλτα στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες. Μάλιστα ο Χάρι αποκάλυψε ότι ήταν η πρώτη φορά που ανέβαινε σε λεωφορείο, αλλά και η πρώτη φορά που έβλεπε το Λος Άντζελες, λόγω του κορονοϊού.

Ο Πρίγκιπας Χάρι στις λάσπες: Γελάει, ραπάρει και κάνει γυμναστική σε στίβο μάχης αλά Survivor

Ο Χάρι ράπαρε με το τραγούδι των τίτλων από τη σειρά "The Fresh Prince Of Bel-Air", ενώ ο παρουσιαστής τον ρωτούσε γιατί δεν αγοράζει τη διάσημη βίλα της σειράς.

"Πλήρωσε το εισητήριό σου και ανέβα", λέει στην αρχή του βίοντεο ο Κόρντεν στο Χάρι. "Ξέρεις, εμείς οι γαλαζοαίματοι δεν κρατάμε ποτέ μετρητά", απάντησε εκείνος.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας, έκαναν μια βιντεοκλήση με τη Μέγκαν Μαρκλ που τον ρώτησε πώς πάει η βόλτα και ο Χάρι αποκάλεσε τον Κόρντεν "το χειρότερο ξεναγό στο Λ.Α."

HARRY

Μετά τη βόλτα τους με το λεωφορείο, πρίγκιπας και παρουσιαστής έκαναν ασκήσεις και γυμναστική σε στίβο μάχης αλά Survivor, ενώ κυλήθηκαν και στις λάσπες.

HARRY
 
HARRY
 
HARRY

Φαίνεται ότι οι δυο άνδρες ευχαριστήθηκαν αυτό το βίντεο ενώ ο Χάρι φάνηκε πολύ χαλαρός και ευδιάθετος.

Δεν εγκαταλείψαμε ποτέ το παλάτι

Πέρα από αυτές τις όμορφες και ανάλαφρες πτυχές του, ο πρίγκιπας Χάρι δεν δίστασε να μοιραστεί με τον Τζέιμς Κόρντεν και πράγματα που αφορούν την βασιλική οικογένεια. Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε ότι αυτός και η Μέγκαν Μάρκλ "δεν έφυγαν ποτέ" από τη βασιλική οικογένεια και έκανε "αυτό που θα έκανε οποιοσδήποτε σύζυγος ή πατέρας" επιλέγοντας να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τον Δούκα του Σάσεξ η επιλογή τους να μείνουν στην Καλιφόρνια επρόκειτο για ένα "βήμα πίσω" και όχι να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα. "Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο περιβάλλον, το οποίο πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι έβλεπαν. Έτσι έκανα ότι θα έκανε κάθε πατέρας ή σύζυγος, σκέφτηκα: "Πώς θα πάρω την οικογένεια μου από εδώ”. Αλλά ποτέ δεν τους εγκαταλείψαμε και όσο με αφορά, οποιεσδήποτε αποφάσεις και αν έχουν ληφθεί, δεν θα τους εγκατέλειπα ποτέ" σημειώνει ο πρίγκιπας Χάρι.

"Η ζωή μου είναι αφιερωμένη στην δημόσια προσφορά, αυτό δεν αλλάζει όπου και αν βρίσκομαι στον κόσμο", πρόσθεσε.

Να σημειώσουμε ότι η εκπομπή γυρίστηκε πριν τις τελευταίες και πολύ δυσάρεστες εξελίξεις με τη βασιλική οικογένεια και πριν ο παππούς του πρίγκιπας Φίλιππος εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται αντιμετωπίζοντας λοίμωξη.

Πλέον, τα μάτια όλων είναι στην Κυριακή 7 Μαρτίου, όταν θα προβληθεί η συνέντευξη που έχει ανακοινωθεί ότι θα δώσει το ζευγάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Κίνηση ματ από την βασίλισσα Ελισάβετ: Απαντά στον Χάρι και τη Μέγκαν με... Κέιτ

Την ίδια μέρα με τη συνέντευξη των Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα, η βασίλισσα Ελισάβετ θα βγει στην τηλεόραση έχοντας μαζί της την Κέιτ Μίντλετον, όπως έγινε γνωστό.

Η εμφάνιση της βασίλισσας μαζί με την Κέιτ Μίντλετον θα γίνει σε ένα ειδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, αντί της καθιερωμένης εμφάνισής τους για την ετήσια γιορτή της Κοινοπολιτείας των Εθνών, που πραγματοποιείται συνήθως τη δεύτερη Δευτέρα του Μαρτίου.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση