Survivor: Σοκαρισμένη η Ανθή Σαλαγκούδη - "Ο Περικλής ήθελε να με εκδικηθεί επειδή έφυγε" [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 23:09 Survivor: Σοκαρισμένη η Ανθή Σαλαγκούδη - "Ο Περικλής ήθελε να με εκδικηθεί επειδή έφυγε" [Βίντεο]

Οι πρώτες δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor - "Ο Τριαντάφυλλος γυρνάει την μπιφτέκα πολλές φορές μέσα στην ημέρα"

Η ώρα που πάρα πολλοί τηλεθεατές του Survivor περίμεναν εδώ και καιρό έφτασε, αφού την Τετάρτη η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε και η κόκκινη ομάδα... λυτρώθηκε!

Η Ανθή παραχώρησε δηλώσεις μέσω skype στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Love It" και φυσικά μίλησε για την εμπειρία της, αλλά και για τους συμπαίκτες της.

Αρχικά είπε: "Αδικημένη αισθανόμουν από κάποιες συμπεριφορές. Με πείραζε όταν με χρησιμοποιούσαν σε κάθε αγώνα που χάναμε. Το έριχναν στις δικές μου ήττες. Δεν τους χαιρέτησα έναν-έναν γιατί ήθελα να φύγω με μια άλλη διάθεση, πιο ευχάριστη. Ήξερα πως αν χαιρετούσα θα έβγαινε συγκίνηση".

Για τον Περικλή Κονδυλάτο είπε: "Δεν ήθελα να καβγαδίσουμε μπροστά στις κάμερες και ο Περικλής δεν έδειξε να το σέβεται. Δεν προλάβαμε να το λύσουμε. Εν τω μεταξύ ο Περικλής είχε αρχίσει να κάνει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά της καλύβας που θεωρώ πως εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον προσεγγίσουν.

Είχα επενδύσει συναισθηματικά με τον Περικλή. Δεν το έκανα με κανέναν άλλο παίκτη. Ήταν όλο αληθινό για μένα. Σοκάρομαι με αυτά που λέει ο Περικλής για μένα. Τα θεωρώ τόσα ακραία. Έχει τεράστια πικρία που έφυγε σε εκείνη τη φάση και κατηγόρησε εμένα και είπε ό,τι είπε. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να με εκδικηθεί και ήθελε σαν τρελός να φύγω. Καιροσκόπος δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ στη ζωή μου πως είμαι. Πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ. Σοκ, έχω μείνει παγωτό".

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Τριαντάφυλλο, λέγοντας: "Ο Τριαντάφυλλος γυρνάει την μπιφτέκα πολλές φορές και στην ίδια ημέρα. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Ακόμη και ο Περικλής στο τέλος φερόταν με αλλοπρόσαλλο τρόπο. Αυτά που είπε ο Τριαντάφυλλος για τη ψηφοφορία θίγουν εμένα, την οικογένειά μου και τον κόσμο που ψήφισε. Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση, πισώπλατο μαχαίρωμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο. Δεν τους άρεσε πως έμενα στο παιχνίδι και έπρεπε με κάποιον τρόπο να το δικαιολογήσουν".

Για τον Γιώργο Κοψιδά είπε: "Γενικά αποφεύγει να κάνει ριάλιτι. Με άσχημο τρόπο μερικές φορές. Έχει άλλη συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες. Ο Κοψιδάς στους αγώνες γίνεται έξαλλος, έβριζε και έδινε διαταγές. Όταν είχε φύγει ο Περικλής, ο Γιώργος έβριζε. Έγινε έξαλλος όταν του το είπα".

πηγή: thetoc.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση