Baby Boom: Γέννησε η αγαπημένη του Γιώργο Λιανού - Το φύλο και το όνομα του μωρού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 11:20 Baby Boom: Γέννησε η αγαπημένη του Γιώργο Λιανού - Το φύλο και το όνομα του μωρού

Ο Γιώργος Λιανός απέκτησε ακόμα ένα παιδί, αυτή τη φορά με τη νέα του σύντροφο Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Λιανός και η εντυπωσιακή σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, καθώς ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Δευτέρας μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera και την εκπομπή που συμμετέχει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Βαλέρια. Όπως είπε μάλιστα ο παρουσιαστής δεν βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά στην Ελλάδα.

Πριν από έναν μήνα άλλωστε είχε γίνει γνωστό πως ο Γιώργος Λιανός θα λείψει από μερικά επεισόδια του Survivor για να έρθει στην Ελλάδα και τη θέση του θα πάρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η εγκυμοσύνη που κράτησαν κρυφή

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Καραλέξη παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό καθώς το ζευγάρι δεν επιθυμούσε να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή, ωστόσο η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε ανακοινώσει πριν από λίγες εβδομάδες στον αέρα του Happy Day ότι η σύντροφος του Γιώργου Λιανού ήταν πράγματι έγκυος και μάλιστα στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Η πρώτη κοινή εμφάνισή του Γιώργου Λιανού με την Κωνσταντίνα Καραλέξη, ήταν στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Την πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του την είχε δημοσιεύσει ο ίδιος στα social media από το ταξίδι τους στο Βιετνάμ, δείχνοντας σε όλους ότι έχει περάσει σε νέα φάση στα προσωπικά του.

Πριν από ένα χρόνο, ο Λιανός είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποκτήσει σύντομα ένα παιδί, τόσο βιολογικά όσο και μέσω της υιοθεσίας.

Η σύντροφος του Γιώργου Λιανού δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz και ενώ τους έχουμε δει μαζί άλλες δυο φορές, εκείνη στέκεται διακριτικά στο πλευρό του.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση