Γιώργος Καπουτζίδης: Κύμα συμπαράστασης μετά τη συνέντευξη στην ΕΡΤ: Είμαστε περήφανοι για σένα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 12:04 Γιώργος Καπουτζίδης: Κύμα συμπαράστασης μετά τη συνέντευξη στην ΕΡΤ: Είμαστε περήφανοι για σένα

Συνάδελφοι, φίλοι και απλοί πολίτες συγχαίρουν τον Γιώργο Καπουτζίδη για τον τρόπο που απάντησε στην προσβλητική ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

Η σκληρή αναφορά του Αλέξη Κούγια στον Γιώργο Καπουτζίδη σε χθεσινή του ανακοίνωση για του σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε αίσθηση. Στην εν λόγω ανακοίνωση αναφερόταν στον Καπουτζίδη ως ένα λάθος πρότυπο για την κοινωνία που προβάλλει την ιδιαιτερότητά του μπροστά στις "φυσιολογικές οικογένειες"...

Η αποστομωτική απάντηση του ηθοποιού και σεναριογράφου δεν άργησε να έρθει, αφού ο Γιώργος Καπουτζίδης του απάντησε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στάθηκε ιδιαίτερα στη χρήση της λέξης "φυσιολογικός", που μεταχειρίστηκε κατά κόρον στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας.

"Οι ομοφυλόφιλοι πολίτες, τα ζούμε από πολύ μικρή ηλικία αυτά" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι "κανένας δεν κάνει σημαία την ιδιαιτερότητά του" όπως σχολίασε ο γνωστός ποινικολόγος.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλες αυτές τις ''φυσιολογικές'' οικογένειες που με τίμησαν και με στήριξαν. Κι εγώ είμαι παιδί ''φυσιολογικής'' οικογένειας", είπε.

"Θέλω να πιστεύω σε έναν καλύτερο κόσμο. Δεν θέλω να δώσω συμβουλές, γιατί δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος που θα πω ότι ο μόνος δρόμος για την ευτυχία είναι αυτός. Εμένα η δική μου ευτυχία ήρθε όταν σταμάτησα να φοβάμαι και όταν σταμάτησα να ντρέπομαι", πρόσθεσε ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης.

Ακόμα τόνισε με νόημα: "Είμαι ένας άνθρωπος που ακολούθησα αυτή τη διαδρομή, σπούδασα, πέρασα στη νομική με υψηλή βαθμολογία μάλιστα και δεν πέρασα λόγω της "ιδιαιτερότητάς” μου. Δούλεψα, δημιούργησα εγώ την ευκαιρία στον εαυτό μου αλλά για κάποιους όσο κι αν δουλέψεις θα είσαι πάντα ένας πολίτης β’ κατηγορίας. Δεν είμαι εγώ αυτός λοιπόν που κάνω "σημαία” την ιδιαιτερότητά μου. Είναι κάποιοι που το θεωρούν "βαρίδι” και ντροπή και είμαι εδώ για να πω ότι δεν είναι τίποτα από αυτά".

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε:

"Μακάρι κάποιος πατέρας όταν τελειώσει αυτή η συνέντευξη να κοιτάξει με περηφάνεια τον γκέι γιο του, όπως κοιτάει εμένα ο πατέρας μου που σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 90 του χρόνια. Δεν είμαι εγώ πρότυπο, όπως είπε ο κύριος Κούγιας, αλλά πρότυπο είναι ο πατέρας μου και όσα περάσαμε για να είναι περήφανος για μένα και εγώ για εκείνον".

Η στήριξη προς τον Γιώργο Καπουτζίδη

Σύσσωμοι οι ηθοποιοί της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη και με αναρτήσεις τους στα social media. τον υποστήριξαν στην κόντρα του με τον Αλέξη Κούγια.

Μεταξύ αυτών η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Κατερίνα Γερονικολού, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Δημήτρης Καρατζιάς, η Πέτρος Λαγούτης, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Αγγελική Λάμπρη.

ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ

douka1

 

douka kapoutzidis

ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ

nafpliotou1

 

nafpliotou2

Ελισάβετ Μουτάφη

moutafi1

Γιώργος Χρανιώτης

xraniotis1

Κατερίνα Τσάβαλου

tsavalou1

Μαριάννα Τουμασάτου

toumasatou1

"Proud of you!!!! Μα τα λες πάντα τόσο υπέροχα!!!! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!!!!" έγραψε η Αγγελική Λάμπρη.

λαμπρη

Αργύρης Αγγέλου

Πηγές: ΕΡΤ, thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση