Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τη νεογέννητη κόρη του: Μου μοιάζει, δεν πρόλαβα τη γέννησή της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 12:24 Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τη νεογέννητη κόρη του: Μου μοιάζει, δεν πρόλαβα τη γέννησή της

"Δε θα ήθελα πέμπτο παιδί. Νομίζω τα σκήπτρα τα κρατάει ο Βασίλης Σπανούλης" είπε ο Γιώργος Λιανός.

Για τον Άγιο Δομίνικο αναχώρησε ο Γιώργος Λιανός, μετά από ένα ευχάριστο διάλειμμα στην Ελλάδα όπου ήρθε για λίγες μέρες για να βρεθεί στο πλευρό της συντρόφου του και της νεογέννητης κόρης του.

Ο παρουσιαστής αναχώρησε από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο και το πόστο του στο Survivor.

Οι κάμερες περίμεναν τον Γιώργο Λιανό στο αεροδρόμιο και έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τη γέννηση της κόρης του που θα πάρει το όνομα Βαλέρια.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η μικρή του μοιάζει λίγο, ότι δεν πρόλαβε τον τοκετό και τις πρώτες μέρες την έβλεπε από οθόνη και όχι από κοντά αφού έπρεπε να μείνει σε καραντίνα.

Ακόμα είπε ότι είναι δύσκολο για εκείνον να φύγει ξανά από την οικογένειά του...

Είπε ο Γιώργος Λιανός:

"Μου μοιάζει λίγο, ναι. Δεν ήμουν στον τοκετό, δεν επιτρέπεται. Δεν το πρόλαβα. Με πήραν τηλέφωνο ότι γεννάει και μπήκα στο αεροπλάνο. Μ’ αρέσει πολύ το Βαλέρια και επειδή η μία μου κόρη είναι από Α (Αριάνα) και η άλλη από Β.

Γεννήθηκε το παιδάκι, ήξερα ότι είναι καλά και μπήκα στο αεροπλάνο να έρθω. Πρώτη φορά το είδα με… τηλεκπαίδευση, κανονικά.

Μας χωρίζουν πολλές ώρες. Το ξέραμε ότι θα γίνει κάπως έτσι. Ήξερα πως αν συμβεί πριν, θα το προλάβαινα μετά. Θα κάνουμε face time τώρα. Είναι αρκετά δύσκολο τώρα που αποχωρώ. Δε θα ήθελα πέμπτο παιδί. Νομίζω τα σκήπτρα τα κρατάει ο Βασίλης Σπανούλης" είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιανός στο βίντεο.

Πηγές: Star, thetoc.gr