Friends: Ιστοσελίδα προσφέρει 1.000 δολάρια για να παρακολουθήσουμε τις πρώτες πέντε σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 12:07 Friends: Ιστοσελίδα προσφέρει 1.000 δολάρια για να παρακολουθήσουμε τις πρώτες πέντε σεζόν

Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται αφού γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι από έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον δύο φορές ολόκληρη την τηλεοπτική σειρά Friends, η ιστοσελίδα Best Value Schools πλέον προσφέρει και χρήματα.

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος βοηθάει τους επισκέπτες να βρουν το καλύτερο κολέγιο ή πανεπιστήμιο κι αυτή τη φορά, όπως αναφέρει, προσφέρει τη δουλειά των ονείρων μας. Πέντε υποψήφιοι θα λάβουν 1.000 δολάρια για να δουν ξανά ή και από την αρχή τη θρυλική κωμική σειρά που παραμένει στις προτιμήσεις του κόσμου εδώ και αρκετές δεκαετίες. Μάλιστα, η αγγελία “απαιτεί” την παρακολούθηση μόνο των πρώτων πέντε κύκλων.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή της αγγελίας, ο τέλειος υποψήφιος είναι κάποιος με έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνει tweet ενώ παρακολουθεί τις σεζόν. Δυστυχώς για εμάς… όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να ζουν στις ΗΠΑ και να είναι άνω των 18 ετών για να μπορούν να λάβουν μέρος. Οι υποψήφιοι αφού παρακολουθήσουν και τις πέντε σεζόν, θα πρέπει να ταξινομήσουν όλα τα αγαπημένα τους επεισόδια και να δημοσιεύσουν τη λίστα τους στο διαδίκτυο.

Αν λοιπόν ζείτε στην Αμερική, είστε άνω των 18 και δεν έχετε αντίρρηση να δείτε ξανά τις πρώτες πέντε σεζόν των Friends, μην το αμελείτε άλλο!

Πηγή: watchandchill.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση