Eddie Murphy: Μετά από 30 χρόνια θέλει να επιστρέψει στο Stand-up

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 14:41 Eddie Murphy: Μετά από 30 χρόνια θέλει να επιστρέψει στο Stand-up

Μετά από πολλές δεκαετίες και πολλές επιτυχημένες ταινίες, ο Eddie Murphy σχεδιάζει να επιστρέψει στο μέσο που τον βοήθησε να γίνει γνωστός στην αρχή της καριέρας του.

Ο διάσημος 59χρονος κωμικός Eddie Murphy δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι θέλει να επιστρέψει στις παραστάσεις Stand-up, αμέσως μόλις λήξει η πανδημία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο θα το είχε ήδη κάνει αν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός.

Ο κωμικός εμφανίστηκε ως καλεσμένος στο podcast "Comedy Gold Minds with Kevin Hart" την Πέμπτη και είπε συγκεκριμένα:

"Το σχέδιό μου ήταν να κάνω το Dolemite, το Saturday Night Live, το Coming to America και μετά να κάνω νέες παραστάσεις Stand-up. Όμως μετά η πανδημία χτύπησε και διέλυσε ολόκληρο το πλάνο μου. Όλο αυτό τον καιρό θα ήμουν έξω δουλεύοντας για τις παραστάσεις μου."

Έπειτα πρόσθεσε: Όταν τελειώσει η πανδημία και είναι ασφαλές για όλους να βγουν έξω, τότε θα το κάνω."

Όπως αναφέρει το CNN, ο Murphy, θα γίνει 60 ετών τον επόμενο μήνα. Ο κωμικός άρχισε να γίνεται πολύ γνωστό όνομα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και αρχικά εμπνεύστηκε από τις παραστάσεις του κωμικού Richard Pryor.

Ο Murphy είναι και ηθοποιός και είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις ταινίες The Nutty Professor, Harlem Nights, Coming to America, αλλά και πολλές άλλες.

Πηγή: news247.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση