"Πόρτα" από Βανδή στο "Στην υγειά μας" για το αφιέρωμα στον Φοίβο - Γιατί αρνήθηκε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 15:43 "Πόρτα" από Βανδή στο "Στην υγειά μας" για το αφιέρωμα στον Φοίβο - Γιατί αρνήθηκε

Αρνητικά απάντησε η Δέσποινα Βανδή σε πρόταση του ΣΚΑΪ να παρευρεθεί σε αφιέρωμα της εκπομπής "Στην υγεία μας", στον Φοίβο.

Αρνητικά απάντησε η Δέσποινα Βανδή σε πρόταση του ΣΚΑΪ να παρευρεθεί σε αφιέρωμα της εκπομπής "Στην υγεία μας", στον Φοίβο.

Μιλώντας πάντως για τον Φοίβο, πριν λίγους μήνες, η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει στο "Ενώπιος Ενωπίω": "Με τον Φοίβο το κεφάλαιο έκλεισε γλυκόπικρα. Δεν νομίζω πως μπορώ να σου πω ότι έγινε εντελώς χαρωπά. Ήταν ένας χωρισμός που έπρεπε να συμβεί. Έπρεπε γιατί είχαμε κάνει ένα κύκλο και οι δύο, που έπρεπε να κλείσει για το καλό και των δυο. Αισθανόμουν πως ήθελα να πω τραγούδια και άλλων συνθετών και αυτό το πράγμα άρχισε λίγο να με πνίγει. Ήθελα πολύ να το κάνω. Δεν αποκλείω να ξανασυνεργαστούμε, τον εκτιμώ αφάνταστα. Του χρωστάω πάρα πολλά. Τον έχω πολύ καλά μέσα μου, γιατί το ζήσαμε αυτό βήμα- βήμα".

Όπως είπε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου, η οποία επικοινώνησε με την τραγουδίστρια, δεν θα μπορούσε να πάει στη συγκεκριμένη εκπομπή του ΣΚΑΪ, καθώς έχει γυρίσματα για την εκπομπή της "My Greece", στο MEGA, κι έτσι θα ήταν δύσκολο. Επιπλέον, θα εμφανιστεί σύντομα στη μουσική εκπομπή "Σπίτι με το MEGA".

Για τον ίδιο λόγο φαίνεται να αρνήθηκε την πρόταση του ΣΚΑΪ και η Καίτη Γαρμπή, στην οποία ο Φοίβος έχει δώσει τεράστιες μουσικές επιτυχίες.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, το MEGA δεν ενεπλάκη στο αν θα εμφανιστεί η Δέσποινα Βανδή στο "Στην υγειά μας", ενώ αντίθετα με όσα αναφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε τηλεοπτική εκπομπή δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ MEGA και ΣΚΑΪ.

Όπως είπε ο Χαρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται", τελικά το αφιέρωμα στον Φοίβο δεν θα πραγματοποιηθεί καθόλου, καθώς αυτό ζήτησε ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης.

πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση