Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί και πάλι στα δικαστήρια - Κατάθεση «φωτιά» από τον 19χρονο Μάντοξ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 14:33 Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί και πάλι στα δικαστήρια - Κατάθεση «φωτιά» από τον 19χρονο Μάντοξ (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, ένα κεφάλαιο που παραμένει ανοιχτό από το 2016 και όπως φαίνεται έτσι θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμη… Η δικαστική διαμάχη των δύο αστέρων του Χόλιγουντ για το διαζύγιο τους και την επιμέλεια των παιδιών τους συνεχίζεται.

Συνέχεια στη διαμάχη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, αυτή τη φορά φαίνεται πως δίνει μια και όχι τόσο κολακευτική περιγραφή – κατάθεση του μεγαλύτερου γιου τους. Σύμφωνα με το US Weekly, ο 19χρονος Μάντοξ έχει τοποθετηθεί για το ζήτημα της επιμέλειας. «Έχει ήδη καταθέσει ως ενήλικας στη συνεχιζόμενη διαφωνία για την επιμέλεια», αναφέρει πηγή, σημειώνοντας ότι τα σχόλιά του «δεν ήταν πολύ κολακευτικά για τον Μπραντ Πιτ».

Μάλιστα, ο Μάντοξ – όπως αναφέρει το US Weekly – επιθυμεί να αφαιρέσει νόμιμα το επίθετο Πιτ από το όνομά του. «Δεν χρησιμοποιεί το Πιτ ως επώνυμό του σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα και αντ’ αυτού χρησιμοποιεί το Τζολί» ανέφερε η πηγή. «Ο Μάντοξ θέλει να αλλάξει νόμιμα το επίθετό του σε Τζολί, κάτι που η Αντζελίνα δεν υποστηρίζει»., σύμφωνα με πηγές.

Τα παιδιά του «καίνε» τον Πιτ 

Η Αντζελίνα Τζολί φέρεται να υπέβαλε νέα δικαστικά έγγραφα την περασμένη Παρασκευή, κατηγορώντας τον Μπραν Πιτ για ενδοοικογενειακή βία. Τα έγγραφα αναφέρουν ότι η 45χρονη ηθοποιός και τα παιδιά τους, ο 19χρονος Μάντοξ, ο 17χρονος Παξ, η 16χρονη Ζαχάρα, η 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, είναι πρόθυμα να προσφέρουν αποδείξεις για την υποστήριξη των ισχυρισμών της ηθοποιού.

Τον Νοέμβριο του 2016, πάντως, το τμήμα Οικογενειακών Υπηρεσιών της κομητεία του Λος Άντζελες έκρινε αθώο τον Μπραντ Πιτ μετά από έρευνα για φερόμενη κακοποίηση παιδιών. Το συγκεκριμένο τμήμα πήρε κατάθεση από τον ηθοποιό, την Αντζελίνα Τζολί και τα 6 τους παιδιά εκείνη την περίοδο, μετά από φερόμενο περιστατικό μεταξύ του Πιτ και του Μάντοξ στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας.

«Το τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες τον απαλλάσσει από τυχόν ισχυρισμούς κακοποίησης παιδιών» είχε αναφέρει. «Το Τμήμα έλαβε σοβαρά υπόψη το ζήτημα και στα σχεδόν δύο χρόνια παρακολούθησης, δεν υπήρχε ούτε ένα περιστατικό που να προκαλέσει συναγερμό».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση