Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι κουβέρτες της βασίλισσας: Η αγαπημένη συνήθεια της Ελισάβετ που έφερε η Καμίλα στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 10:10 Οι κουβέρτες της βασίλισσας: Η αγαπημένη συνήθεια της Ελισάβετ που έφερε η Καμίλα στην Αθήνα

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ κουβαλάει πάντα μαζί της "κουβέρτες ασφαλείας", δεν φεύγει από το παλάτι χωρίς αυτές, και η Καμίλα έφερε τη δική της στην Αθήνα.

Ένα από τα στιγμιότυπα από την εμφάνιση του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα στο Σύνταγμα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ήταν η λευκή κουβέρτα με την οποία κάλυψε κάποια στιγμή τα πόδια της η δούκισσα της Κορνουάλης.

Πρόκειται για μια αγαπημένη συνήθεια της βασίλισσας, την οποία υιοθέτησε και η σύζυγος του Καρόλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αθήνα, για να προστατευθεί από το τσουχτερό κρύο.

Προετοιμασμένη ανάλογα, η Καμίλα κάποια στιγμή ειδοποίησε τους βοηθούς της να της φέρουν την λευκή κουβέρτα. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι αν το έκανε αυτό κάποια άλλη γυναίκα θα μας έκανε εντύπωση. Ωστόσο, αυτή είναι μια συνήθεια που η βασίλισσα Ελισάβετ καθιέρωσε και έκανε cool για τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας.

Οι κουβέρτες της βασίλισσας

Το να είσαι η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει σίγουρα τα θετικά του. Από τα διαμάντια που έχεις στη διάθεσή σου μέχρι το προσωπικό σου βοηθό που θα σου φέρει τα παπούτσια στο χέρι. Eκείνο που κερδίζει όμως είναι το να μπορείς να αφήνεσαι στη ζεστασιά μιας κουβέρτας, δημοσίως.

Είναι γνωστό ότι η Αυτού Μεγαλειότητα έχει διάφορα αγαπημένα πράγματα, όπως τις τσάντες της Launer (έχει 200 στην προσωπική της συλλογή) και τα μπουφάν Barbour (για να διατηρείται ζεστή τα βροχερά Σαββατοκύριακα στο Balmoral και το Windsor).

Αλλά υπάρχει ένα ιδιαίτερα προσωπικό αντικείμενο που έχει πάντα μαζί της κάθε φορά που η Βασίλισσα Ελισάβετ φεύγει από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ - την φλις κουβέρτα της. Συνήθως σε baby blue χρώμα, ενώ έχει και ταρτάν κουβέρτες σε διάφορες αποχρώσεις.

Μάλιστα, δεν διστάζει να τις μοιράζεται με τους συνεπιβάτες της όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, όπου σκεπάζεται μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με την Κέιτ Μίντλετον.

Πρόκειται για το αγαπημένο αξεσουάρ της βασίλισσας Ελισάβετ, την οποία έχει πάντα σε κατάσταση αναμονής στο αυτοκίνητο, ενώ στις δημόσιες εμφανίσεις της χρησιμοποιεί ταρτάν μοτίβα σε διάφορες αποχρώσεις.

Είναι σαν να λέει: Λοιπόν, παιδιά εγώ είμαι η βασίλισσα και κρυώνω και κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα για αυτό.

Σύμφωνα με πηγή από το παλάτι, "οι μπλε κουβέρτες της Αυτού Μεγαλειότητας υπάρχουν πάντα στο αυτοκίνητο, όπως και να 'χει. Κάθε φορά που φεύγει από το παλάτι για μια επίσημη δέσμευση, ένας υπάλληλος παίρνει μια νέα κουβέρτα για να την προστατεύσει από το κρύο. Είναι κάτι που της αρέσει πολύ. "

Πηγή: thetoc.gr