Survivor: Οι μεταμορφώσεις των παικτών μετά το μπάνιο και τα (α)κατάλληλα πλάνα από τον σκηνοθέτη [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 21:04 Survivor: Οι μεταμορφώσεις των παικτών μετά το μπάνιο και τα (α)κατάλληλα πλάνα από τον σκηνοθέτη [Βίντεο]

Τρομερή αλλαγή σε γυναίκες και άντρες μετά το πλύσιμο με σαπούνι και την περιποίηση, στο πάρτι της ένωσης του Survivor

Ένα διαφορετικό επεισόδιο Survivor παρακολούθησαν την Κυριακή οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, αφού το πρόγραμμα δεν περιλάμβανε ούτε αγωνίσματα ούτε συμβούλια ούτε ψηφοφορίες.

Οι παίκτες γιόρτασαν την ένωση των δύο ομάδων με ένα φαντασμαγορικό πάρτι, που ετοίμασε για αυτούς η παραγωγή, όμως όλα τα λεφτά ήταν η μεταμόρφωσή τους. Για να παρευρεθούν στο πάρτι, έκαναν μπάνιο για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες και φόρεσαν τα καλά τους στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Οι μεταμορφώσεις των παικτών μετά το μπάνιο και τα (α)κατάλληλα πλάνα από τον σκηνοθέτη [Βίντεο]

Άμμος, χώμα, αρμύρα και βρομιά μηνών έφυγε από τα μαλλιά και τα σώματα των "μπλε" και των "κόκκινων", οι οποίοι πλύθηκαν με σαπούνι σε ντουζιέρες, λούστηκαν, ντύθηκαν και αρωματίστηκαν. Μετά τη διαδικασία, κανείς δεν αναγνώριζε εύκολα τον συμπαίκτη του...

Όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλον. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του Αλέξη Παππά για την Ελευθερία Ελευθερίου: "Αν είναι σε αυτό το επίπεδο η Ελευθερία, φαντάζομαι τι θα γίνει με τις άλλες κοπέλες...".

Μαριάνθη Κάσδαγλη

Φυσικά, ο σκηνοθέτης δεν έχασε την ευκαιρία να τραβήξει τα (α)κατάλληλα πλάνα την ώρα του ντουζ, αφιερώνοντας πολλή ώρα στο ντύσιμο των κοριτσιών και αναδεικνύοντας τις μεγάλες αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη.

Δείτε το βίντεο:

Με την ολοκλήρωση του πάρτι οι δύο ομάδες θα κατευθυνθούν στην παραλία των Κόκκινων. Ποιες αντιδράσεις θα φέρει αυτή η… συμβίωση; Ποιες νέες παρέες θα δημιουργηθούν και πόσο θα αλλάξουν οι ισορροπίες;

Πάντως, τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Νικολέττα Μαυρίδη, την χορεύτρια του ριάλιτι επιβίωσης να έρχεται κοντά με τον Σάκη Κατσούλη, τον πρώην σύντροφο της Μαριαλένας, για τους οποίους έχει γίνει μεγάλος ντόρος.

Σίγουρα, αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, αναμένεται να αλλάξουν εκ νέου οι ισορροπίες στο παιχνίδι.

Στο μεταξύ φήμες θέλουν την Μαριαλένα να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, για οικογενειακούς λόγους και στη θέση της να μπαίνει η Άννα- Μαρία Βέλλη.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση