Βασιλικά "καρφιά" του πρίγκιπα Αλβέρτου στον Χάρι: Ήταν απρέπεια, δεν θα του βγει σε καλό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 10:17 Βασιλικά "καρφιά" του πρίγκιπα Αλβέρτου στον Χάρι: Ήταν απρέπεια, δεν θα του βγει σε καλό

Ο 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό μίλησε στο BBC World και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για την πολύκροτη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα.

Ο εστεμμένος πρίγκιπας και μακρινός εξάδελφος της Βασίλισσας Ελισάβετ, δεν δίστασε να εκφράσει τη διαφωνία του με τον τρόπο που ο πρίγκιπας Χάρι χειρίστηκε το όλο θέμα, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι όλο αυτό δεν θα βγει σε καλό στο ζευγάρι και ιδιαίτερα στον Χάρι, αφού ο κόσμος έξω από το παλάτι είναι δύσκολος.

Είπε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Αλβέρτος:

"Είναι δύσκολο να μπεις στη θέση κάποιου άλλου. Αντιλαμβάνομαι την πίεση υπό την οποία βρέθηκαν αλλά αυτού του τύπου η δημόσια έκφραση δυσαρέσκειας, αυτού του τύπου οι συζητήσεις θα έπρεπε να γίνονται μέσα στα στενά όρια της οικογένειας και δεν θα έπρεπε να εκτίθενται με αυτόν τον τρόπο στη δημόσια σφαίρα. Οπότε ναι, με ενόχλησε λίγο η συνέντευξη. Μπορώ να κατανοήσω από πού προέρχονται ως έναν βαθμό, από την άλλη όμως πιστεύω ότι δεν ήταν ο κατάλληλος τόπος για κάνουν αυτού του είδους τη συζήτηση".

Πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση