Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Έλληνες celebrities λατρεύουν και… ποζάρουν με τους αδέσποτους φίλους τους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 14:49 Οι Έλληνες celebrities λατρεύουν και… ποζάρουν με τους αδέσποτους φίλους τους

Ημέρα αφιερωμένη στα αδέσποτα ήταν η χθεσινή. Με αφορμή αυτό οι εγχώριοι stars θέλησαν να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο τα αδέσποτα ζωάκια που αποφάσισαν να υιοθετήσουν έχουν αλλάξει τις ζωές τους.

Οι Έλληνες celebrities λοιπόν αποφάσισαν να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους φίλους τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να σώζεις τη ζωή ενός μικρού πλάσματος που θα σου δώσει πίσω στο διπλάσιο όλη την αγάπη που του παρέχεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία του Μαύρου από τα χιόνια.

“Ήρθε στην ζωή μας πριν 5 μήνες σχεδόν,από το @a_little_shelter και μας την ομόρφυνε. Όχι μόνο την δίκη μας αλλά και της Ροξυ που απέκτησε παρέα και γέμισε η αγκαλιά της τα βράδια! Η αγάπη που μας δίνει ο μεζές και το γάβγισμα του μόλις ακούει ότι πάρκαρα από κάτω-που είναι σαν πανηγυρισμός σε γήπεδο και σαν πυροτεχνήματα συγχρόνως-είναι η απάντηση στο ερώτημα «έκανα καλά που τον πήρα?» και πάντα όταν τον βλέπω,και τον παίρνω αγκαλιά,τα ξεχνάω όλα και επιβεβαιώνω το «ναι, καλά έκανα και τον πήρα» γιατί ότι κι αν συμβαίνει γύρω μου,έχω μια υπέροχη αγκαλιά που περιμένει να μου δώσει φιλιά και χαρές”, σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

“Νόμιζα πως σου έσωσα εγώ τη ζωή,αλλά τελικά εσύ έσωσες τη δίκη μου” έγραψε η Μαρίλια Μητρούση

“Πριν 5 χρόνια ανοίξαμε την αγκαλιά μας και το σπίτι μας στον ημίαιμο μικρό Gizmo! Ο Gizmo έγινε από την πρώτη στιγμή ισότιμο μέλος της οικογένειάς μας και δεν έχει πάψει στιγμή να μας δίνει χαρά και χαμόγελα με την ανιδιοτελή, αγνή αγάπη του!Αν θέλετε κι εσείς ένα τετράποδο φίλο να γεμίσει το σπίτι σας υιοθετήστε και σώστε ένα ζωάκι. Η αγάπη κερδίζεται, δεν αγοράζεται!” έγραψε η Νόνη Δούνιa.

“Παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων σήμερα και εμείς υιοθετήσαμε αυτό το πλάσμα από το @a_little_shelter και την @katrina_tsantali! Είναι ο Κόφι μας”, έγραψε η Ματίνα Νικολάου.

Η Άντα Λιβιτσάνου δημοσίευσε μια φωτογραφία των κατοικίδιών της, γράφοντας: “Σε αυτό το σπίτι ήμασταν όλοι αδέσποτοι πριν βρούμε ο ένας τον άλλον. (Δίποδα και τετράποδα)”.

πηγή: tlife.gr