Ριάνα: Νεαρός ζήτησε το instagram της σε πορεία χωρίς να ξέρει ποια είναι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 18:36 Ριάνα: Νεαρός ζήτησε το instagram της σε πορεία χωρίς να ξέρει ποια είναι

Η Ριάνα πήγε καμουφλαρισμένη σε μια πορεία για να δείξει την αλληλεγγύη της στους Ασιάτες, θύματα εγκλημάτων μίσους. Ένας διαδηλωτής της ζήτησε το όνομά της στο Instagram.

Η Ριάνα συμμετείχε σε μια πορεία με σύνθημα "Stop Asian Hate" ("Σταματήστε το μίσος απέναντι στους Ασιάτες") στη Νέα Υόρκη, δείχνοντας την συμπαράστασή της στους Ασιάτες-θύματα εγκλημάτων μίσους. Ένας νεαρός διαδηλωτής που ήθελε να ανεβάσει μία φωτογραφία από την πορεία και να την επισημάνει, πλησίασε τη Ριάνα και την ρώτησε πώς είναι το όνομά της στο Instagram - χωρίς να συνειδητοποιήσει σε ποια μιλούσε.

Χωρίς να σχολιάσει τίποτα, η τραγουδίστρια αποκρίθηκε ευγενικά, πληκτρολογώντας στο κινητό του το όνομά της. Αφού κοίταξε προσεκτικά τον λογαριασμό, ο άντρας της λέει σαστισμένος "Είσαι αλήθεια εσύ;".

Η Ριάνα καλλυμένη με μάσκα και γυαλιά ηλίου γέλασε, αφήνοντάς τον να μαντέψει, κάνοντας το βίντεο viral στα social media.

 

 

Ένα ακόμα viral βίντεο δείχνει την Ριάνα να συμμετέχει ενεργητικά στη διαδήλωση, χορεύοντας στο ρυθμό των συνθημάτων.

 

 

Τα εγκλήματα μίσους εναντίον Ασιατών Αμερικανών έχουν αυξηθεί πρόσφατα, με αποκορύφωμα ένα περιστατικό τον περασμένο μήνα, όπου ένας ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε οκτώ άτομα σε τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις μασάζ στην Ατλάντα, εκ των οποίων έξι ήταν Ασιάτισσες.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση