Αυτό είναι το νέο ντοκιμαντέρ της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο Netflix

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 12:04 Αυτό είναι το νέο ντοκιμαντέρ της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο Netflix

Έχει τίτλο 'Heart of Invictus' και είναι η πρώτη παραγωγή του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Το νέο τους εγχείρημα θα παρουσιάσουν σύντομα στο Netflix, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry. Τα πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με την streaming πλατφόρμα, καταπιάνονται με ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘Heart of Invictus’ που θα ακολουθεί την προετοιμασία των αθλητών για τους Invictus στη Χάγη της Ολλανδίας, που έχουν προγραμματιστεί για το 2022.

“Από τους πρώτους αγώνες Invictus το 2014 γνωρίζαμε πως κάθε διαγωνιζόμενος θα συμμετείχε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σε αυτό το μωσαϊκό αντοχής, αποφασιστικότητας και επίλυσης”, δήλωσε ο πρίγκιπας Harry σε σχετική ανακοίνωση. “Η σειρά θα προσφέρει στις κοινότητες ανά τον κόσμο ένα παράθυρο στις συγκινητικές και ανεβαστικές ιστορίες των διαγωνιζόμενων αυτών στον δρόμο τους για την Ολλανδία τον επόμενο χρόνο. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος για αυτή τη διαδρομή ή πιο περήφανος για την κοινότητα Invictus για την αδιάλειπτη έμπνευση στην επούλωση, τις ανθρώπινες δυνατότητες και τη διαρκή προσφορά”, κατέληξε.

Ο πρίγκιπας Harry, το 2014, ίδρυσε τους αγώνες Invictus, έναν θεσμό στα δεδομένα Παραολυμπιακών Αγώνων, όπου μπορούν να συμμετέχουν βετεράνοι και προσωπικό του στρατού που έχει τραυματιστεί στο πεδίο της μάχης.


Πηγή: marieclaire.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση