Βασιλική Μιλλούση: Οι ετοιμασίες για τη διπλή βάπτιση στις κόρες της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 10:57 Βασιλική Μιλλούση: Οι ετοιμασίες για τη διπλή βάπτιση στις κόρες της

Σήμερα η Βασιλική Μιλλούση, αφιέρωσε την ημέρα στις κόρες της και συγκεκριμένα τους έκανε… fitting για τα ρούχα της βάπτισής τους που όπως αποκάλυψε η ίδια στο TLIFE θα γίνει στα τέλη  Mαΐου στη Γλυφάδα! Η όμορφη μανούλα έκανε πρόβα στα ρούχα της κόρης της και το αποτέλεσμα την ξετρέλανε!

Όπως μας αποκάλυψε νονοί της μεγάλης τους κόρης Σοφίας θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και ο παιδικός φίλος του Λευτέρη Πετρούνια Βασίλης Λαζαρίδης. Όσο για τη μικρή τους κόρη που θα πάρει το όνομα Ελένη – με τους ίδιους να τη φωνάζουν Λένια – νονοί της θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή παιδική φίλη και συναθλήτρια της ευτυχισμένης μανούλας Θάλεια Παλιαρούτα. 

Η Βασιλική έκανε πρόβα και στο δικό της λευκό φόρεμα και αποκάλυψε ότι τα φορέματα θα είναι σχεδόν ίδια με αυτά των δυο κοριτσιών της!

Μάλιστα επειδή ο μπαμπάς Λευτέρης Πετρούνιας δεν μπορούσε να είναι στην πρόβα η Βασιλική τον κάλεσε με βιντεοκλήση για να θαυμάσει τη κόρη τους! Η γνωστή αθλήτρια έγραψε κάτω από την υπέροχη φωτογραφία, έχοντας αγκαλιά την κόρη της με τα βαπτιστικά της: “Σήμερα λοιπόν είχαμε την τελική πρόβα στον φίλο μας Στέλιο Μανωλά, για τις βαφτίσεις των κοριτσιών. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως θα θέλαμε και δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τις βαφτίσεις που είχαμε ονειρευτεί λόγω της πανδημίας, οι μικρές μας όμως σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που είχαμε σκεφτεί! Συγκινούμαι…@eleftherios_petrounias θα τρελαθείς”!

Όσο για το πότε θα γίνει ο θρησκευτικός τους γάμος η ίδια αποκάλυψε στο TLIFE πως παρότι το αρχικό σχέδιο ήταν να γίνει τον Δεκέμβριο τα σχέδια λόγω πανδημίας άλλαξαν και αν όλα πάνε καλά θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση