Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο έρωτας καλά κρατεί! Οι κοινές φωτογραφίες από την Ανάσταση

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Μαΐου 2021 22:45 Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο έρωτας καλά κρατεί! Οι κοινές φωτογραφίες από την Ανάσταση

Λένε ότι ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και στην περίπτωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη αυτό ισχύει κατά κόρον.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019, όμως προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί οι δυο τους να μην μιλούν δημοσίως για όσα τους ενώνουν, όμως αναμφίβολα διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους. 

Δεδομένου ότι οι μετακινήσει εκτός νομού απαγορεύονται, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης γιόρτασαν το Πάσχα στην Αθήνα. Το βράδυ της Ανάστασης το ζευγάρι φόρεσε τα καλά του, πήρε τις λαμπάδες του και πήγε στην εκκλησία. Οι δυο τους παρακολούθησαν τη λειτουργία από τον προαύλιο χώρο του ναού μαζί με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

Μάλιστα, τόσο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης όσο και η Ειρήνη Παπαδοπούλου δημοσίευσαν στα προφίλ τους στο Instagram φωτογραφίες από την Ανάσταση, στέλνοντας τις ευχές τους στους διαδικτυακούς φίλους τους.

Δες τη φωτογραφία:

πηγή: Tlife.gr