Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο μικρός Άρτσι έχει γενέθλια: Ευχές από Ελισάβετ, Κάρολο και Γουίλιαμ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 13:32 Ο μικρός Άρτσι έχει γενέθλια: Ευχές από Ελισάβετ, Κάρολο και Γουίλιαμ

O Άρτσι, ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σήμερα έχει τα γενέθλιά του και σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έσπευσε να του ευχηθεί. Στην ανακοίνωση του Παλατιού ο Άρτσι, που σήμερα γίνεται δύο ετών, αναφέρεται με το ονοματεπώνυμο του καθώς δεν είναι πρίγκιπας. 

Ο Άρτσι Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ, ο έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γεννήθηκε στο νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου τον Μάιο του 2019 και σήμερα ζει με τους γονείς του στο Λος Άντζελες μετά την απόφασή τους να εγκαταλείψουν την Βρετανία και να αποσυρθούν από τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα τον περασμένο χρόνο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, παρά τα όσα έχουν συμβεί μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα, φαίνεται ότι δεν κρατάει κακίες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα εγγόνια και τα δισέγγονά της. Έτσι, η 95χρονη μονάρχης ευχήθηκε στον Άρτσι ολόψυχα χρόνια πολλά για τα γενέθλια του μέσα από τον λογαριασμό του παλατιού στα social media. «Ευχόμαστε στον Άρτσι Μαουντμπάτεν Γουίνσδορ χαρούμενα δεύτερα γενέθλια» γράφει το μήνυμα που συνοδεύεται από μια φωτογραφία από την πρώτη εμφάνιση του μικρού στον κόσμο.

Παρόμοιες ευχές έστειλε και ο παππούς του μικρού, ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα.

Χρόνια πολλά στον μικρό Άρτσι ευχήθηκαν όμως και ο θείος και η θεία του, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ.

Την ίδια ώρα όλοι αναμένουν να δουν αν ο Χάρι και η Μέγκαν θα φερθούν σαν μέλη της οικογένειας και θα δημοσιεύσουν μια νέα φωτογραφία ή βίντεο του Άρτσι για τα δεύτερα γενέθλιά του, ή θα φυλάξουν την ιδιωτικότητά του, η οποία άλλωστε τους προβληματίζει πολύ.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή της στην Όπρα τον Μάρτιο, η 39χρονη Μέγκαν, η μητέρα της οποίας είναι μαύρη και ο πατέρας λευκός, είπε ότι ένα μη κατονομαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε αναρωτηθεί πόσο σκούρο τυχόν να είναι το δέρμα του Άρτσι πριν ακόμη γεννηθεί.

Ο ισχυρισμός αυτός ανάγκασε τον Ουίλιαμ να διαψεύσει ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι ρατσιστές, ενώ η βασίλισσα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτήριζε ανησυχητικό να τίθενται φυλετικά ζητήματα, αλλά σημείωνε ότι “ορισμένες αναμνήσεις πιθανόν να διαφέρουν”.

Η Μέγκαν, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο Άρτσι και ο Χάρι αποτέλεσαν έμπνευση για ένα νέο παιδικό βιβλίο που έγραψε και το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα.

Πηγή: newsit.gr