Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γουίλ Σμιθ: Έδειξε την κοιλιά του και τώρα προσπαθεί να την «μαζέψει» με νέα σειρά στο YouTube

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 17:48 Γουίλ Σμιθ: Έδειξε την κοιλιά του και τώρα προσπαθεί να την «μαζέψει» με νέα σειρά στο YouTube Φωτογραφία από: Instagram / willsmith

Ο Γουίλ Σμιθ ορκίζεται ότι θα επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση και προσκαλεί τους θαυμαστές του να παρακολουθήσουν τη μεταμόρφωσή του, καθώς θα συμβαίνει.

Την Τρίτη, το YouTube Originals ανακοίνωσε ότι ο Γουίλ Σμιθ θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα σειρά, χωρίς σενάριο αποτελούμενη από έξι μέρη που θα ακολουθεί το ταξίδι του για να βρει τη φόρμα του.

Η ανακοίνωση έγινε μια μέρα μετά τη δημοσίευση από τον Αμερικανό ηθοποιό, ράπερ, κινηματογραφικό παραγωγό μιας μη κολακευτικής φωτογραφίας του μαζί με την παραδοχή ότι είναι «στη χειρότερη φόρμα της ζωής μου».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η επερχόμενη σειρά – με προσωρινό τίτλο «Best Shape of My Life» – περιγράφεται ως «η διασκεδαστική, αστεία, εμπνευσμένη, άγρια περιπετειώδης και πολύ ψυχαγωγική ιστορία του Σμιθ που προκαλεί τον εαυτό του να βελτιώσει κάθε πτυχή της φυσικής του κατάστασης, από την ευελιξία, τη δύναμη έως την ανάκαμψη και πολλές άλλες».

Ο Σμιθ δεν θα είναι μόνος του. Κατά τη διάρκεια της πορείας του θα βοηθηθεί από ένα καστ φιλοξενούμενων σταρ, συμπεριλαμβανομένων επιστημόνων, ειδικών γυμναστικής, επαγγελματιών αθλητών και των δημιουργών του YouTube.

Σε συνδυασμό με την ανακοίνωση, ο Σμιθ δημοσίευσε στο Instagram βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να ποζάρει με μαγιό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

 

«Αυτό είναι το σώμα που κουβαλούσα σε ολόκληρη την πανδημία με αμέτρητες μέρες να τσιμπολογώ ό,τι είχε μέσα στο ντουλάπι. Λατρεύω αυτό το σώμα, αλλά θέλω να νιώθω καλύτερα » έγραψε ο Σμιθ στη λεζάντα. «Όχι άλλα μάφινς τα μεσάνυχτα… αυτό είναι! Συνεργάστηκα με το @YouTube για να επαναφέρω την υγεία και την ευεξία μου. Ελπίζω να έχει αποτελέσματα!».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.