Τζούλια Αλεξανδράτου για Μένιο Φουρθιώτη: «Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 13:00 Τζούλια Αλεξανδράτου για Μένιο Φουρθιώτη: «Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου «καρφώνει» με δηλώσεις της, τον Μένιο Φουρθιώτη με τον οποίο συνεργαζόταν πριν από χρόνια.

Οι εποχές που ο Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτη ήταν πάντα μαζί και ο ένας δεν έκανε βήμα χωρίς τον άλλον, έχουν περάσει και μάλλον ανεπιστρεπτί... Οι δυο τους είναι πλέον σε δικαστική διαμάχη με το πρώην μοντέλο να καρφώνει τον κρατούμενο στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Μιλώντας στην εφημερίδα OnTime για τον άλλοτε συνεργάτη της, δεν φάνηκε να την εκπλήσσει ιδιαίτερα η στροφή που πήρε η ζωή του.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά. Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Η κόντρα της Τζούλιας με τον Μένιο

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, καθώς η Τζούλια Αλεξανδράτου τον κατηγορεί για κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της, καθώς ήταν ο μόνος που γνώριζε την ύπαρξή του και είχε πρόσβαση σε αυτό.

Από το 2010 που συνέβη το περιστατικό, η εκδίκαση της υπόθεσης έχει πάρει περίπου 10 αναβολές, με την τελευταία να είναι τον περασμένο Νοέμβριο. Αυτή ζητήθηκε από την πλευρά της Τζούλιας Αλεξανδράτου γιατί περίμενε το αποτέλεσμα του τεστ για τον κορονοϊό που είχε κάνει.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση