Νίκος Βέρτης: Πέρασε τη νύχτα σε καταφύγιο στο Ισραήλ - Αναβλήθηκε η συναυλία του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 11:30 Νίκος Βέρτης: Πέρασε τη νύχτα σε καταφύγιο στο Ισραήλ - Αναβλήθηκε η συναυλία του

Με την ένταση να κλιμακώνεται στην Μέση Ανατολή οι «παρενέργειες» από τις εχθροπραξίες ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστινίους είναι άπειρες στην καθημερινότητα. 

Το βράδυ της Τρίτης 11/5, ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του έφτασαν στο Τελ Αβίβ για τις προγραμματισμένες συναυλίες τους.

Η εκπομπή “Το Πρωινό” πρόβαλε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του βομβαρδισμού. Ο Νίκος Βέρτης και η ομάδα του βρίσκονταν στο αεροδρόμιο, όπου επικρατούσε πανικός. Άνθρωποι έτρεχαν πάνω κάτω, ενώ στη συνέχεια οι αρμόδιοι μετέφεραν το πλήθος στο καταφύγιο του αεροδρομίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε στον αέρα της εκπομπής με την τραγουδίστρια Έλενα Παπαπαναγιώτου, συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, η οποία αναφέρθηκε στη δυσάρεστη εμπειρία που έζησαν. 

“Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Χθες το βράδυ, όταν φτάσαμε, μας βρήκε στο αεροδρόμιο αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Στο αεροδρόμιο μας πήγαν στο καταφύγιο και μείναμε εκεί για 1,5 ώρα και βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο και μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρχει συνέχεια.

Δυστυχώς, υπήρχε συνέχεια. Τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο. Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται”, ανέφερε η Έλενα Παπαπαναγιώτου. 

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος είναι καλά, αλλά πολύ αναστατωμένος.

Πηγή: ΑΝΤ1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση