Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Βροχή τα στοιχήματα για το όνομα της κόρης τους - Τι "δίνουν" τα γραφεία στοιχημάτων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 16:53 Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Βροχή τα στοιχήματα για το όνομα της κόρης τους - Τι "δίνουν" τα γραφεία στοιχημάτων

Το καλοκαίρι αναμένεται να γεννηθεί η κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και ήδη πυρετός επικρατεί στα γραφεία στοιχημάτων για το όνομα της μικρής.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις ο Χάρι θα θέλει να τιμήσει τη μητέρα του, την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα και γι' αυτό από την πρώτη στιγμή το όνομα αυτό είναι κορυφαίο στα στοιχήματα. Το ίδιο συμβαίνει και με το Ελισάβετ προς τιμήν της βασίλισσας, της γιαγιάς του Χάρι. Ωστόσο, ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου έφερε κάποιες ανακατατάξεις με τα γραφεία στοιχημάτων να δίνουν μεγάλες πιθανότητες στο όνομα "Φιλίππα".

Σύμφωνα με το βρετανικό Ladbrokes, το Φιλίππα είναι τώρα η πιο δημοφιλής πρόβλεψη, με τους φαν να θεωρούν πως ο πρίγκιπας Χάρι θα θέλει να τιμήσει τον παππού του, στον οποίο είχε και αδυναμία. Μάλιστα, λένε ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα περιλάβει κατά έναν τρόπο στον τίτλο της κόρη του το όνομα του Δούκα του Εδιμβούργου. Πλέον οι πιθανότητες το ζευγάρι να ονομάσει την κόρη του Φιλίππα είναι 3/1, ενώ Νταϊάνα 5/1 και Ελισάβετ 10/1.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του Ladbrokes: "Οι φαν ελπίζουν όλο και περισσότερο ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα ονομάσουν την κόρη τους Φιλίππα και έχουμε διαμορφώσει τις πιθανότητες ανάλογα καθώς είναι το μόνο όνομα που παίζεται αυτήν τη στιγμή. Σίγουρα δεν θα ήταν μεγάλη έκπληξη αν το Νταϊάνα χρησιμοποιηθεί αν και είναι πιο πιθανό να μπει ως μεσαίο όνομα. Δημοφιλές είναι και το Ελισάβετ και θεωρείται για τους βασιλόφρονες κλάδος ελαίας προς τη Μεγαλειότητά της". Αν η Μέγκαν και ο Χάρι τιμήσουν έτσι τον Δούκα του Εδιμβούργου, δεν θα είναι το πρώτο βασιλικό ζευγάρι που το κάνει καθώς η πριγκίπισσα Ευγενία και η Ζάρα Τίνταλ τίμησαν τον παππού τους δίνοντας το όνομά του στους νεογέννητους γιους τους, αν και ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα δισέγγονα που φέρουν το όνομά του.

Τι παίζουν τα γραφεία στοιχημάτων

Philippa 3/1

Diana 5/1

Elizabeth 10/1

Allegra 10/1

Alexandria 12/1

Grace 16/1

Emma 16/1

Rose 16/1

Alice 16/1

Victoria 16/1

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση