Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηλιάνα Παπαγεωργίου & Snik: Τίτλοι τέλους; - Ο ράπερ διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 14:34 Ηλιάνα Παπαγεωργίου & Snik: Τίτλοι τέλους; - Ο ράπερ διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες

Οι φήμες των τελευταίων μηνών που έκαναν λόγο για χωρισμό φαίνεται να επιβεβαιώνονται

Τους τελευταίους μήνες φήμες ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να περνούν κρίση στη σχέση τους. Τα μαύρα σύννεφα άρχισαν να φαίνονται πριν από λίγο καιρό αλλά τότε και οι δύο είχαν διαψεύσει πως έχουν χωρίσει. Το μοντέλο μάλιστα μέσα από το Pop Up κάνοντας black χιούμορ ενώ ο Snik μέσα από τα social media.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η παρουσιάστρια του Pop up έφυγε από τη μεζονέτα, όπου έμεναν μαζί στη Πεντέλη, και νοίκιασε δικό της σπίτι.

Μάλιστα, όπως μετέφερε «Το Πρωινό», ο Snik έχει διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το προφίλ του στο Instagram. Από την άλλη πλευρά, το μοντέλο εξακολουθεί να έχει στο λογαριασμό της τις κοινές φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες που είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του ο Snik ήταν οι παρακάτω. Την πρώτη την είχε δημοσιεύσει με αφορμή τα γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ενώ τη δεύτερη την Πρωτοχρονιά του 2021.

Πηγές: ΑΝΤ1, protothema.gr