Αλέξης Παππάς: Τα καυτά φιλιά με την σύντροφό του Αlessia στο Ντουμπάι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 21:46 Αλέξης Παππάς: Τα καυτά φιλιά με την σύντροφό του Αlessia στο Ντουμπάι

Ο Αλέξης Παππάς μετά την έξοδό του από το Survivor, ταξίδεψε στο Ντουμπάι και συναντήθηκε για μερικές μέρες με την αγαπημένη του Alessia Demetz η οποία ταξίδεψε από την Ιταλία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να συναντήσει τον αγαπημένο της.

Ο φακός του περιοδικου ΟΚ! απαθανάτισε το ζευγάρι να ανταλλάσσει φιλιά και χάδια σε ρομαντικό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο του Ντουμπάι, καλεσμένοι του Χάρη Σιανίδη. Το ζευγάρι δεν σταμάτησε όλο το βράδυ να κοιτάει ο ένας στον άλλο στα μάτια. 

Η όμορφη Αλέσια είχε εξομολογηθεί στο Πρωινό πως γνωρίστηκαν οι δυο τους.  Γνώρισε τον Αλέξη Παππά τον περασμένο Αύγουστο στο Μόντε Κάρλο. Συναντήθηκαν για μόλις δύο λεπτά! Ο ηθοποιός και η αρχιτέκτονας γνωρίστηκαν σε ένα εμπορικό κέντρο, όταν εκείνη κατέβαινε τις σκάλες και ο ηθοποιός τις ανέβαινε. Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως μαγεύτηκε από την ομορφιά της, αφού αμέσως έτρεξε πίσω της, λέγοντας “συγγνώμη, συγγνώμη θέλω να σου πω κάτι γιατί θα αν δεν το κάνω θα το μετανιώσω”.

Μετά την πρώτη γνωριμία, αντάλλαξαν τηλέφωνα και άρχισαν να μιλάνε μέσω διαδικτύου. Από τον Δεκέμβριο η επαφή τους έγινε πιο έντονη και μάλιστα, στις 25 Μαρτίου σχεδίαζαν  να παντρευτούν.

Περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

 

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση