Βουτιά θανάτου για γνωστό τραγουδιστή - Είχε παντρευτεί πριν από 15 ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 21:24 Βουτιά θανάτου για γνωστό τραγουδιστή - Είχε παντρευτεί πριν από 15 ημέρες

Γνωστός Βραζιλιάνος τραγουδιστής έπεσε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου σε παραλιακή περιοχή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον γάμο του.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 23χρονο Κέβιν Νασιμέντο, γνωστό ως MC Kevin, στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπου κατέληξε.

Είχε παντρευτεί τη δικηγόρο ποινικού δικαίου Ντεολάν Μπεζέρα στο Μεξικό πριν από δεκαπέντε ημέρες.

Μετά τον τραγικό χαμό του, η σύζυγός του ανήρτησε στο instagram μία φωτογραφία των δυο τους από τον γάμο τους: "Είσαι και θα είσαι πάντα η αγάπη της ζωής μου, η πιο όμορφη αγάπη που είχα, ο άνδρα που με αγαπούσε και με θαύμαζε περισσότερο. Πήγαινε με τον Θεό αγόρι μου, θα σε αγαπώ πάντα!".

Ο Κέβιν είχε καταγωγή από το Σάο Πάουλο. Είχε κυκλοφορήσει το πρώτο του τραγούδι το 2013. Η επιτυχία του το "Τρωικό άλογο" του 2019 του απέφερε εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube. Τα τραγούδια του ανήκαν στο μουσικό κίνημα που δημιουργήθηκε στο Σάο Πάουλο το 2008, γνωστό ως funk paulista. Οι στίχοι του μιλούσαν για αυτοκίνητα, μηχανές, γυναίκες, ποτά και τους στόχους ζωής.

Είχε μπλεξίματα με τον νόμο. Είχε κατηγορηθεί για δυσφήμηση και υποκίνηση σε βία αφού έβρισε την αστυνομία και μετά ανέβασε το υλικό στα social media.

Οι γείτονες, επίσης, τον ανέφεραν στην αστυνομία για παραβίαση των περιορισμών κατά του κορωνοϊού αφού κατέγραψε τον εαυτό του να κάνει βόλτα έξω αφού είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πέρυσι.

Είχε συλληφθεί το 2019, σε ξενοδοχείο στο Μπέλο Οριζόντε για χρήση ναρκωτικών. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση