Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Περιζήτητοι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης - Τι πρόταση τους ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 22:06 Survivor: Περιζήτητοι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης - Τι πρόταση τους ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ

Περίοδος κεφαλαιοποίησης της αναγνωρισιμότητας και δόξας που τους έφερε το Survivor, θα είναι αυτή που θα ακολουθήσει για τον Τζέιμς Καφετζή και το Νίκο Μπάρτζη, με τον ΣΚΑΪ να παρουσιάζεται έτοιμος να προτείνει εκπομπή στους δύο φίλους, η οποία θα είναι ταξιδιωτικού περιεχομένου

Από την πρώτη στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor, είχε ακουστεί πως στον ΣΚΑΪ θέλουν να τον αξιοποιήσουν με κάποιο τρόπο, είτε σε πάνελ είτε σε δική του εκπομπή. Ο ίδιος πάντως έχει ως πρώτο μέλημα να εκμεταλλευτεί τη δόξα του Survivor προς όφελος της οικογενειακής επιχείρησης με τα boat parties και να βοηθήσει την οικογένεια του να πάρει μεγάλη ανάσα μετά από μια χρονιά σκληρής καραντίνας. Το γεγονός όμως πως σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα και ο Νίκος Μπάρτζης, ίσως επισπεύσει τις εξελίξεις για τους δύο φίλους.

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δούμε ένα νέο World Party, όπου ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης θα είναι οι νέοι Τανιμανίδης-Μαυρίδης. Όπως αναφέρει το On Time σε δημοσίευμα του, στον ΣΚΑΪ θέλουν να εκμεταλλευτούν το χάρισμα του Τζέιμς με την κάμερα και το background που έχει με τα ταξίδια συν τα πολύ καλά αγγλικά του και μαζί με τον Μπάρτζη να τους δώσουν την παρουσίαση μιας ταξιδιωτικής εκπομπής.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε η Έλενα Πολυκάρπου είχε αποκαλύψει πως ο ΣΚΑΪ περιμένει τον Τζέιμς να επιστρέψει από τη Ρόδο με την Άννα-Μαρία για να του κάνει πρόταση, αλλά φαίνεται πως σε αυτή θα συμπεριληφθεί και ο Μπάρτζης, ενώ δεν είναι απίθανο οι δυο τους να βάλουν και την Βέλλη στο κάδρο, εφόσον η πρόταση αφορά ταξιδιωτική εκπομπή. Η εκπομπή αυτή θα συνδυάζει και στοιχεία ριάλιτι, αφού θα είναι όσο λιγότερο επιτηδευμένη γίνεται και θα περιλαμβάνει και στιγμές από τα ξενοδοχεία που θα διαμένουν οι δύο παίκτες στις χώρες που θα ταξιδέψουν.

Αν συμβεί η πρόταση και γίνει αποδεκτή, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν, αφού τελειώσει η δουλειά στην επιχείρηση του Τζέιμς Καφετζή. Μέχρι να συμβούν αυτά, αναμένεται με ενδιαφέρον η επιστροφή Μπάρτζη στην Ελλάδα και η υποδοχή που έχουν ετοιμάσει για την τριάδα στο Ζευγολατιό.

πηγή: reader.gr