Eurovision 2021 - Τελικός: Σε αυτές τις θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 12:02 Eurovision 2021 - Τελικός: Σε αυτές τις θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος

H Στεφανία Λυμπερακάκη θα εμφανιστεί στη δέκατη θέση, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού θα ανοίξει τη βραδιά, μιας και θα εμφανιστεί στην πρώτη θέση στον τελικό της φετινής Eurovision.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη με το "Last Dance" και η Έλενα Τσαγκρινού με το "El Diablo" κέρδισαν την ντο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου στο Ρότερνταμ αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μετά το πέρας του Β’ Ημιτελικού πραγματοποιήθηκε κλήρωση που έδειξε ότι η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εμφανιστεί στη δέκατη θέση, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού θα ανοίξει τη βραδιά, μιας και θα εμφανιστεί στην πρώτη θέση.

Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης των χωρών:

Η βραδιά του Β’ Ημιτελικού έκλεισε με Έλενα Παπαρίζου

Η βραδιά του Β’ Ημιτελικού έκλεισε με τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού το 2005, καθώς θα είναι μία από τους ερμηνευτές στο πάρτι που θα δοθεί το Σάββατο με τη συμμετοχή νικητών προηγούμενων χρόνων.

Της συνέντευξης προηγήθηκε βίντεο από τη νικητήρια βραδιά της Έλενας Παπαρίζου το 2005 και όπως είπε η Σαντάλ Γιάνσεν το τραγούδι "My number One" είναι πλέον από τα διαχρονικά του διαγωνισμού.

Η Έλενα Παπαρίζου στη συνέντευξή της θυμήθηκε το άγχος που είχε πριν τον διαγωνισμό, αλλά και τη σιγουριά που ένιωσε μετά τη νίκη της. Αυτό που θυμάται, όμως, πιο έντονα είναι η επιστροφή της στην Ελλάδα, που όλοι τραγουδούσαν το τραγούδι της κρατώντας ελληνικές σημαίες, είπε η νικήτρια του 2005. "Ανυπομονώ να δω τον νικητή. Ας κερδίσει ο καλύτερος" είπε κλείνοντας η Έλενα Παπαρίζου.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση