Γονείς μιας πανέμορφης κόρης έγιναν η Εύα Καϊλή και ο Ιταλός συντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Μαΐου 2021 12:36 Γονείς μιας πανέμορφης κόρης έγιναν η Εύα Καϊλή και ο Ιταλός συντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Εύα Καϊλή και ο Ιταλός συντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, καθώς απέκτησαν ένα όμορφο κοριτσάκι.

Για πρώτη φορά μαμά έγινε η Εύα Καϊλή, καθώς σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα "Νέα Σαββατοκύριακο", πριν από τρεις μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η 42χρονη πολιτικός και ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ διατηρεί σχέση εδώ και τρία χρόνια με τον Ιταλό Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες, όπου ο 33χρονος εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Το ζευγάρι κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, καταφέρνοντας να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με τον πιο όμορφο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΚ! το ζευγάρι με το μωρό τους μένουν μόνιμα στην Αθήνα, όπου ζει και η αδελφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα, με την οικογένειά της.

Καιλή Τζόρτζι

πηγή: thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση