Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurovision 2021: Σε τοξικολογικές εξετάσεις θα υποβληθεί εθελοντικά ο Ιταλός τραγουδιστής των Maneskin

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 18:03 Eurovision 2021: Σε τοξικολογικές εξετάσεις θα υποβληθεί εθελοντικά ο Ιταλός τραγουδιστής των Maneskin

Ο frontman του ροκ συγκροτήματος Måneskin, Damiano David, θα υποβληθεί σε τεστ χρήσης ναρκωτικών -κατόπιν αιτήματός του- αμέσως μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του.

Σε τεστ χρήσης ναρκωτικών θα υποβληθεί εν τέλει ο frontman του ροκ συγκροτήματος Måneskin, Damiano David, μετά τη θύελλα αντιδράσεων για επίμαχη σκηνή στην οποία φαίνεται σαν να κάνει χρήση κοκαϊνης.

Ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα και ζήτησε να υποβληθεί σε τεστ, αίτημα το οποίο έγινε σήμερα δεκτό από την EBU. O τραγουδιστής θα υποβληθεί σε τεστ μετά την επιστροφή του στην Ιταλία.

"Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το βίντεο κλιπ των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο "Πράσινο Δωμάτιο" χθες το βράδυ”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η EBU.

"Το συγκρότημα αντέκρουσε έντονα τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο τραγουδιστής θα υποβληθεί εθελοντικά σε τεστ ναρκωτικών μετά την άφιξή του στο σπίτι”, πρόσθεσε. "Αυτό το ζήτησαν χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να οργανωθεί αμέσως από την EBU” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το επίμαχο πλάνο και οι δηλώσεις του συγκροτήματος

Ένα μικρό πανικό δημιούργησε στα Social Media μια σκηνή από την 65η Eurovision, στην οποία ο frontman του ροκ συγκροτήματος Måneskin που κέρδισε το διαγωνισμό φαίνεται πως κάνει χρήση κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, ο φακός της κάμερας έπιασε τον Damiano David να σκύβει κάπως περίεργα στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά του, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι ο τραγουδιστής έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια διαγωνισμού.

Ιταλία
Η απάντηση που έφερε την αποθέωση

Έτσι, στη συνέντευξη Τύπου ήταν αναπόφευκτο να γίνει ερώτηση για τη συγκεκριμένη κίνηση. Ωστόσο ο εκκεντρικός τραγουδιστής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους δίχως να αφήσει οτιδήποτε να αιωρείται.

"Ο Τόμας (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά. Σας παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό αλήθεια" σημείωσε χαρακτηριστικά ο frontman της ιταλικού συγκροτήματος που βρέθηκε στην κορυφή της Eurovision 2021, απαντώντας στη σχετική ερώτηση με όσους παρευρίσκονταν εκείνη την ώρα στη συνέντευξή Τύπου να τον αποθεώνουν.

Οι Maneskin ανέβασαν μάλιστα και μία ιστορία στον προσωπικό τους λογαριασμό στον Instagram για να ξεκαθαρίσουν το περιστατικό.

"Είμαστε σοκαρισμένοι για το τι λένε ορισμένοι άνθρωποι για τον Damiano ότι έκανε ναρκωτικά. Είμαστε πραγματικά κατά των ναρκωτικών και δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση κοκαΐνης. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μουσική και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας στη Eurovision και ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν. Το Rock & Roll δεν θα πεθάνει ποτέ. Σας αγαπάμε”, έγραψαν.

αναρτηση

 

πηγή: thetoc.gr