Κωστής Μαραβέγιας: Νόσησα με κορωνοϊό, πέρασα δύσκολες μέρες αλλά ξαναγεννήθηκα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 10:34 Κωστής Μαραβέγιας: Νόσησα με κορωνοϊό, πέρασα δύσκολες μέρες αλλά ξαναγεννήθηκα

Τι είπε για την καραντίνα και την Τόνια Σωτηροπούλου.

Για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε στα συμπτώματα που είχε, αποκάλυψε πώς το βίωσε όλο αυτό αλλά και τι έκανε για να το ξεπεράσει. Μάλιστα είπε πως η εμπειρία αυτή τον έκανε να… ξαναγεννηθεί.

«Τον Νοέμβριο νόσησα με COVID-19 και πέρασα δύσκολα. Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός, δύσκολες μέρες. Αναγκάστηκα να κλειστώ στο στούντιό μου για 24 ημέρες», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στο ΒΗΜΑgazino για να συνεχίσει:

«Καλωδιώθηκα, πήρα προενισχυτές μικροφώνου και μια κιθάρα stratocaster που πάντα ήθελα να έχω και ξεκίνησα να δουλεύω ακατάπαυστα. Εξ’ ου και αναδύθηκαν στα καινούργια κομμάτια όλα όσα μου είχαν λείψει, η ανάγκη για σωματικότητα και χορό. Θέλησα να ανοίξω μια ρωγμή σε όλο αυτό που μας είχε ακινητοποιήσει, να πω “πάμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Παράλληλα ο τραγουδιστής μίλησε και για την πρωτόγνωρη κατάσταση του lockdown για την οποία, όπως είπε, είχε πάντα στο πλευρό του στην αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοι μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και κατέληξε:

«Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση