Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης: Ο ρεμπέτης κέρδισε το στοίχημα, το εξαργύρωσε άλλος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021 23:16 Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης: Ο ρεμπέτης κέρδισε το στοίχημα, το εξαργύρωσε άλλος

Απίστευτη γκάφα από τον γνωστό ρεμπέτη Κουτσαβάκη, καθώς κέρδισε στο στοίχημα, το ανέβασε στο διαδίκτυο και το εξαργύρωσε άλλος!

Μία απίστευτη γκάφα έκανε ο γνωστός ρεμπέτης Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης. Ο ρεμπέτης που έγινε viral πριν από λίγους μήνες για την ατάκα του στην Ανθή Βούλγαρη έκανε το λάθος να ανεβάει στα social media κερδισμένο δελτίο στοιχήματος πριν το εξαεργυρώσει.

Όπως διηγήθηκε μέσα από τα stories του προσωπικού λογαριασμού του στα social media, κέρδισε το στοίχημα και θέλησε να το μοιραστεί με τους followers του, δείχνοντας το δελτίο.

Ωστόσο, δε φρόντισε να κρύψει τον μοναδικό αριθμό του δελτίου, με αποτέλεσμα κάποιος επιτήδειος να… σπεύσει να το εξαργυρώσει και να πάρει τα χρήματα.

«Πριν λίγο ανέβασα ένα στοίχημα που κέρδισα. Εγώ ο μ…ς δεν ήξερα ότι έπρεπε να το εξαργυρώσω για να το ανεβάσω. Και πήγε κάποιος και το εξαργύρωσε και έχασα το στοίχημα. Δεν πειράζει, σε καλή μεριά να βάλει τα λεφτά αυτός που κέρδισε. Εμείς τζογάρουμε επειδή γουστάρουμε. Αν αυτός αισθάνεται ωραία που πήρε τα λεφτά από τον δικό μου τζόγο. Όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι του πρότειναν κάποιες λύσεις, προκειμένου να διεκδικήσει το χαμένο χρηματικό ποσό, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πώς δεν πρόκειται να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης:

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση