Survivor: Αυτοί είναι οι 8 celebrities που "εισβάλλουν" στο παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 21:32 Survivor: Αυτοί είναι οι 8 celebrities που "εισβάλλουν" στο παιχνίδι

Η έκπληξη που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός για το αποψινό επεισόδιο του "Survivor 4". Με ποιους διάσημους Έλληνες θα κάνουν ζευγάρια οι παίκτες στο κουίζ ερωτήσεων.

Μια έκπληξη περιμένει το βράδυ της Τρίτης (01/6) τους παίκτες και τους τηλεθεατές του "Survivor 4", καθώς το δημοφιλές παιχνίδι βγαίνει εκτός ροής για λίγο, φιλοξενώντας εκλεκτούς καλεσμένους.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, πρόκειται να δούμε εκτάκτως τα παιχνίδια της Καραϊβικής, στα οποία οι παίκτες του "Survivor 4" θα συμμετάσχουν παρέα με επώνυμους Έλληνες.

"Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, πριν το νέο αγώνισμα ασυλίας, θα έχουμε εκτάκτως τα παιχνίδια της Καραϊβικής. Θα παίξουμε το παιχνίδι "Πόσο γάτα είσαι;". Θα έχουμε ζωντανά μέσω σύνδεσης στην Αθήνα αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και του πενταγράμμου. Θα κάνετε ζευγάρια και θα παίξετε μαζί τους".

Όπως βλέπουμε στο trailer της Τρίτης (01/06), οι celebrities που θα συνδεθούν με Άγιο Δομίνικο είναι συνεργάτες του ΣΚΑΙ και είναι οι εξής: Ιωάννα Μαλέσκου, Δούκισσα Νομικού, Στέλιος Ρόκκος, Θέμης Γεωργαντάς, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Στέλιος Κουδουνάρης, Λάουρα Νάργες και Τάσος Τρύφωνος.

Στόχος για το κάθε ζευγάρι θα είναι να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις, ενώ το έπαθλο που θα κερδίσουν οι νικητές της διαδικασίας πρόκειται να το μάθουμε απόψε.

Αμέσως μετά το κουίζ, θα ακολουθήσει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Υπενθυμίζεται, πως οι πρώτοι δύο υποψήφιοι είναι ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου και ο Σάκης Κατσούλης.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση