Η πικρή δικαστική μάχη Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: «Δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 15:59 Η πικρή δικαστική μάχη Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: «Δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ»

Απογοητευμένη είναι η ηθοποιός από την απόφαση για την επιμέλεια- «Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Η Αντζελίνα Τζολί «δεν θα συγχωρήσει ποτέ» τον Μπραντ Πιτ μετά τη δικαστική απόφαση για κοινή επιμέλεια των πέντε παιδιών τους.

Πληροφορίες που επικαλείται το US Weekly υποστηρίζουν ότι η 45χρονη ηθοποιός είναι «πικραμένη και απογοητευμένη» από το αποτέλεσμα και αισθάνεται ότι η νομική μάχη «δεν έχει τελειώσει σε καμία περίπτωση».

Μια πηγή δήλωσε: «Δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ… Επιμένει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και πιστεύει ακόμη ότι η δικαιοσύνη θα υπερισχύσει».

Η σταρ του Χόλιγουντ φέρεται μάλιστα να έχει αποφασίσει να δώσει «όλα όσα έχει» για να αντικρούσει την απόφαση στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο αποφάσισε οι δύο διάσημοι ηθοποιοί να έχουν κοινή επιμέλεια των παιδιών τους, με εξαίρεση τον Μάντοξ, ο οποίος είναι πλέον 19 ετών και είναι απαλλαγμένος από την απόφαση.

Την Πέμπτη, πηγές κοντά στην ηθοποιό με σημαντική ανθρωπιστική δράση είπαν ότι ένιωσε απογοητευμένη από το δικαστήριο επειδή δεν επιτράπηκε στα παιδιά της να καταθέσουν.

Ένα άτομο κοντά της ισχυρίστηκε ότι η αντίρρησή της δεν αφορά την απόφαση για την επιμέλεια, αλλά το γεγονός ότι δεν «νοιάστηκε για την οικογένειά της». Η σταρ θεωρεί ότι το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψη όλα τα ζητήματα που επηρεάζουν την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, η Τζολί δεν προσπαθούσε απλώς να στερήσει χρόνο με τα παιδιά του από τον Πιτ. «Το επίκεντρο της διαμάχης δεν αφορά το να κρατήσει τα παιδιά μακριά από τον πατέρα του, είναι ότι η Αντζελίνα ζητά να νοιαστεί για την οικογένειά της. Τα κίνητρά της δεν ήταν ποτέ να αρνηθεί στα παιδιά μια σχέση με τον πατέρα τους»

Περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την πικρή αυτή διαμάχη, η Τζολί κατέθεσε στο δικαστήριο αποδείξεις της φερόμενης ενδοοικογενειακής κακοποίησης από τον Πιτ. Οι φερόμενες αποδείξεις κατατέθηκαν πρόσφατα και παραμένουν σφραγισμένες, με αποτέλεσμα το ακριβές περιεχόμενό τους να μην έχει γίνει γνωστό.

Πηγή: US Weekly

Προσαρμοσμένη αναζήτηση