Μπριτ Έκλαντ: Το πρώην «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ» μετανιώνει για τα fillers χειλιών που «κατέστρεψαν το πρόσωπό της»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 16:58 Μπριτ Έκλαντ: Το πρώην «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ» μετανιώνει για τα fillers χειλιών που «κατέστρεψαν το πρόσωπό της»

Η Μπριτ Έκλαντ θεωρεί την παρέμβαση στα χείλη της το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της και πιστεύει ότι της έκλεψε τη φυσική της ομορφιά.

Ένα πρώην «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ» θεωρεί ότι μια αισθητική επέμβαση που έκανε στο παρελθόν τής «έκλεψε» τη φυσική της ομορφιά.

Η Σουηδέζα Μπριτ Έκλαντ, που είχε εμφανιστεί στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ (ως πράκτορα 007) στον «Άνθρωπο με το χρυσό πιστόλι» το 1974, δείχνει να έχει μετανιώσει πικρά για την παρέμβαση που έκανε πριν από κάποια χρόνια στα χείλια της. Όπως είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να υποβληθεί σε πλαστική, αφού μια επέμβαση αυξητικής χειλιών που έκανε στο Παρίσι εξελίχθηκε σε πελώριο φιάσκο.

Η 78χρονη σήμερα Έκλαντ έχει χαρακτηρίσει τη συγκεκριμένη επέβαση, γνωστή ως «lip fillers» ως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της, ισχυριζόμενη ότι «κατέστρεψε» το πρόσωπό της. «Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν αυτήν την επιλογή [της πλαστικής χειρουργικής]. Εγώ τα έκανα όλα αυτά στα 50 μου αλλά δεν θα το έκανα ξανά. Δεν έχω καμία επιθυμία πια να δείχνω διαφορετική απ' ό,τι είμαι», είπε πρόσφατα στο περιοδικό Platinum.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που αναδημοσιεύει αποσπάσματα της συνέντευξης, η ηθοποιός είχε κλείσει ραντεβού με έναν γιατρό στο Παρίσι για να μεγαλώσει τα χείλια της. Αντί όμως για τη διακριτική αύξηση του μεγέθους τους που περίμενε, ο γιατρός της έκανε πολλές ενέσεις στο περίγραμμα των χειλιών της με Articol, λέγοντάς της ότι είναι ένα «νέο υλικό που χρησιμοποιούν οδοντίατροι».

Σύμφωνα με τη Γουέντι Λιούις, την ειδικό στην αισθητική χειρουργική που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, το Articol είναι ένα κολλαγόνο ζωικής προέλευσης που ήταν «της μόδας» για ένα μικρό διάστημα τη δεκαετία του '90 ως filler και διογκωτικό χειλιών. Ως αισθητική θεραπεία πρώτης γενιάς, η χρήση του σήμερα θεωρείται αρκετά ριψοκίνδυνη. Στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιείται σπάνια, ενώ η ουσία δεν έλαβε ποτέ έγκριση στις ΗΠΑ. «Τα αποτελέσματά του είναι μόνιμα. Σήμερα, οι περισσότεροι γιατροί δεν θέλουν να το χρησιμοποιούν», αναφέρει στην εφημερίδα η ειδικός.

Ανακαλώντας στη μνήμη της την εμπειρία που τη «σημάδεψε» η Έκλαντ (που υπήρξε σύζυγος του Πίτερ Σέλερς και είχε σχέση για ένα διάστημα με τον Ροντ Στιούαρτ) εξηγεί ότι αισθάνθηκε πως είχε καταστρέψει το πρόσωπό της. Πλέον δηλώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα που γερνάει και δεν έχει καμία πρόθεση να προσπαθήσει να επιβραδύνει τη διαδικασία. «Πλέον νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου... Όλοι μας γερνάμε, είναι ανούσιο να παραπονιέται κανείς για αυτό ή να εύχεται να μη συνέβαινε. Όλοι πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Το σημαντικό είναι να φροντίζεις τον εαυτό σου καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής».

Επί 20 χρόνια το μοντέλο υποβαλλόταν σε απίστευτα επώδυνες ενέσεις κορτικοστεροειδών, προσπαθώντας να «λιώσει» το Articol. Αργότερα, η Έκλαντ πήγε σε έναν άλλον γιατρό για να «αφαιρέσει τα πάντα» και παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Loose Women ότι οι επεμβάσεις ήταν ένα φρικτό λάθος:  «Κατέστρεψαν την εμφάνισή μου και το πρόσωπό μου. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου... Όταν κοιτάω φωτογραφίες του εαυτού μου πριν από την επέμβαση, συνειδητοποιώ πλέον ότι ήμουν πολύ όμορφη. Τώρα το βλέπω, όμως εκείνη την περίοδο δεν το έβλεπα».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση