Τομ Κρουζ: Σε καραντίνα 14 ημερών - Θετικά στον κορωνοϊό 14 άτομα από τα γυρίσματα του "Mission: Ιmpossible 7"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 13:59 Τομ Κρουζ: Σε καραντίνα 14 ημερών - Θετικά στον κορωνοϊό 14 άτομα από τα γυρίσματα του "Mission: Ιmpossible 7"

Σε απομόνωση 14 ημερών τέθηκε ο ηθοποιός Τομ Κρούζ μετά τον εντοπισμό 14 κρουσμάτων του κορωνοϊού, σε μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου της ταινίας του "Mission: Impossible 7".

Σε απομόνωση 14 ημερών μετά τον εντοπισμό 14 κρουσμάτων του κορωνοϊού, σε μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου της ταινίας του "Mission: Impossible 7" τέθηκε ο ηθοποιός Τομ Κρούζ.

Σύμφωνα με το Reuters το οποίο επικαλείται την εφημερίδα "The Sun", ο Τομ Κρούζ είναι οργισμένος που πρέπει να μπει σε καραντίνα "παγώνοντας" τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε περάσει μία ολόκληρη μέρα με χορεύτριες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες στη συνέχεια βρέθηκαν θετικές στον ιό.

Πηγές αναφέρουν ότι, οι τέσσερις χορεύτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό βρίσκονταν "σε απόσταση λίγων μέτρων" από τον 58χρονο ηθοποιό, στη διάρκεια γυρισμάτων μιας σκηνής σε νυχτερινό κλαμπ για την ταινία "Mission: Impossible 7".

"Ο Τομ είναι απολύτως απαισιόδοξος για το τι συνέβη", δηλώνει πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας. Από τα 14 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου που βρέθηκαν θετικά στον ιό, τα περισσότερα είναι στενοί βοηθοί του Αμερικανού ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Δεκέμβριο ο Κρουζ είχε καθυβρίσει μέλη του συνεργείου γυρισμάτων του "Mission: Impossible 7" που παραβίασαν τους κανόνες προστασίας από την Covid-19, επειδή στέκονταν ο ένας πολύ κοντά.

Πηγές: Reuters, The Sun

Προσαρμοσμένη αναζήτηση