Μαρία Σάκκαρη: "Είμαι ευτυχισμένη" - Το σχόλιο για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 15:57 Μαρία Σάκκαρη: "Είμαι ευτυχισμένη" - Το σχόλιο για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε σε συνέντευξη και στην προσωπική της ζωή, καθώς είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο περιοδικό Hello, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, από το Παρίσι, όπου έφτασε έως τον ημιτελικό του Roland Garros.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή, ενώ, όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτή την περίοδο είναι ευτυχισμένη.

"Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος για να είναι ισορροπημένος πρέπει να έχει και μια σωστή ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Αυτό δίνει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να ανταπεξέλθει. Η προσωπική ευτυχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία", ανέφερε η Μαρία Σάκκαρη και συμπλήρωσε πως αυτή την περίοδο είναι ευτυχισμένη.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Σάκκαρη τους τελευταίους πέντε μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μάλιστα, πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, ενώ έχουν αναρτήσει και οι δύο φωτογραφίες που ποζάρουν αγκαλιά, στα social media.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μάλιστα, ήταν στο πλευρό της αγαπημένης του στον ημιτελικό του Roland Garros.

Το νεαρό ζευγάρι που χωρίζει μόνο μια μικρή διαφορά ηλικίας - 22 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, 25 η Μαρία Σάκκαρη- σύμφωνα με πληροφορίες είχε γνωριστεί από κοινές παρέες και αποφάσισαν να είναι πλέον μαζί.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήρε πρόσφατα το απολυτήριό του από το στρατό, σίγουρα θα έδωσε περισσότερες ευκαιρίες στους δύο νέους να βρίσκονται, καθώς το πρόγραμμα της Μαρίας Σάκκαρη είναι εξ' ορισμού βαρύ και εξαντλητικό, αν λάβουμε υπόψιν πως πρόκειται για μια κορυφαία τενίστρια που συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Πηγή: Hello

Προσαρμοσμένη αναζήτηση