Ορλάντο Μπλουμ - Κέιτι Πέρι: Στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές - Δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 15:00 Ορλάντο Μπλουμ - Κέιτι Πέρι: Στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές - Δείτε φωτογραφίες
Το ζευγάρι περνά χαλαρές οικογενειακές στιγμές στην όμορφη Πελοπόννησο

Την Ελλάδα διάλεξαν για να κάνουν τις διακοπές τους η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι απόλαυσε τα καταγάλανα νερά της Πελοποννήσου με την παρέα της 10 μηνών κόρης τους Ντέιζι, και του 10χρονου Φλιν, που απέκτησε ο Ορλάντο Μπλουμ με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό, Μιράντα Κερ.

 

 

Στις φωτογραφίες, που έχουν ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Κέιτι Πέρι φαίνεται με ένα μωβ ολόσωμο μαγιό να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της, ενώ απολαμβάνουν την θάλασσα, ενώ ο Ορλάντο Μπλουμ ανάρτησε επίσης μία φωτογραφία με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, όπου ποζάρει με φόντο τους ελαιώνες!

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ζευγάρι πριν από την Ελλάδα είχε επισκεφτεί την Βενετία, από όπου και ξεκίνησαν τις διακοπές τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν είναι οι μόνοι που έχουν βάλει στην λίστα των διακοπών τους την Ελλάδα, αφού φήμες θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ να επισκέπτεται την Μύκονο τον Αύγουστο.

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση