Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν με άφηναν ούτε να φτιάχνω τα νύχια μου και τα μαλλιά μου για ένα χρόνο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 20:50 Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν με άφηναν ούτε να φτιάχνω τα νύχια μου και τα μαλλιά μου για ένα χρόνο

Η 38χρονη τραγουδίστρια σοκάρει με όσα κατέθεσε στη δικαστή ζητώντας την άρση του καθεστώτος «κηδεμονίας» της - «Η μάνα μου έλεγε ψέματα» - Αποκαλύψεις για την τραυματική εμπειρία που βίωσε από τον «τυραννικό πατέρα της»

Τον αποκλεισμό της από πολλές υπηρεσίες φροντίδας κατήγγειλε η διάσημη τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς, στην κατάθεσή της ενώπιον δικαστή του Λος Άντζελες, για το αίτημά της να αρθεί το καθεστώς «κηδεμονίας» της (στην Ελλάδα υφίσταται ο θεσμός της δικαστικής συμπαράστασης).

Η τραγουδίστρια κατήγγειλε ότι για έναν ολόκληρο χρόνο «κατά τη διάρκεια του COVID», η μητέρα της έλεγε ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες υπηρεσίες. «Λέει ψέματα… Για ένα χρόνο δεν έκανα τα νύχια μου, τα μαλλιά μου, μασάζ και βελονισμό» είπε στον δικαστή. Στόχος της είναι να αρθεί το καθεστώς που δίνει επί της ουσίας στον πατέρα της Τζέιμι τον έλεγχο της ζωής και της περιουσίας της ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων, εδώ και 13 χρόνια, ενώ η Μπρίτνεϊ έχει δικαίωμα να λαμβάνει 2 χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα.

Η Μπρίτνεϊ μάλιστα είπε ότι της είχαν στερήσει την πρόσβαση σε καταστήματα υπηρεσιών φροντίδας, ενώ η μητέρα της και οι υπηρέτριές της επέστρεφαν στο σπίτι με φρέσκα μαλλιά και νύχια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

 

«Θέλω να τελειώσει η κηδεμονία»

Η Μπρίτνεϊ για 25 λεπτά προσπαθούσε να πείσει τη δικαστή Μπρέντα Πένι να της δώσει την ελευθερία της από τον πατέρα της. Μάλιστα υποστήριξε ότι και η μητέρα της ήταν σαν τον μπαμπά της με «διαφορετική δυναμική», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ποιες υπηρεσίες της στερούσε.

«Θέλω να τελειώσει αυτή η κηδεμονία.

Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό το καθεστώς είναι καταχρηστικό. Θέλω να μπορώ να παντρευτώ τον φίλο μου και να κάνουμε παιδιά, αλλά οι κηδεμόνες μου είπαν ότι δεν μπορώ να το κάνω», ανέφερε.

Η Μπρίτνεϊ εξήγησε ότι οι κηδεμόνες της ελέγχουν ακόμη και το ζήτημα της αντισύλληψης, καθώς φέρει ενδομήτρια συσκευή για να μην μείνει έγκυος. «Θέλω να πάω σε γιατρό και να την βγάλω για να μπορέσω να αποκτήσω μωρό, αλλά μου είπαν όχι», είπε, κάνοντας λόγο για εκφοβισμό και μοναξιά που βιώνει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

 

«Δεν είμαι κανενός η σκλάβα»

«Έχω πολλά να πω. Δεν νομίζω ότι ακούστηκα την τελευταία φορά που ήρθα στο δικαστήριο», είπε. Μάλιστα ανέφερε για τις υποχρεώσεις της ως τραγουδίστρια ότι «δεν είναι κανενός σκλάβα».

Ο φίλος της είναι ο Σαμ Ασγκάρι, 27χρονος Ιρανός προσωπικός γυμναστής και ηθοποιός, που μετείχε σε βίντεο του 2016 για το τραγούδι Slumber Party. Λίγο πριν την ακρόασή της, πόσταρε φωτογραφία που φορούσε t-shirt που έγραφε «Ελευθερώστε την Μπρίτνεϊ».

filosbritney

πηγή: protothema.gr