Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Στο Instagram γνωριστήκαμε - Ηταν μια βαρετή συζήτηση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 14:15 Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Στο Instagram γνωριστήκαμε - Ηταν μια βαρετή συζήτηση

Η γνωριμία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου και το πρώτο τους ραντεβού

Καλεσμένος στην εκπομπή "Προσωπικά" ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος μίλησε για τις μεγάλες του αγάπες που είναι η μουσική, το ραδιόφωνο, η μαγειρική, ο Πανιώνιος και η οικογένειά του.

"Είχα την τύχη να πηγαίνω σε ένα μικρό σχολείο ακριβώς δίπλα από το σπίτι μου. Είχα εξαιρετικούς καθηγητές. Όταν κάναμε κοπάνα πηγαίναμε στο μπιλιαρδάδικο ακριβώς δίπλα και εκεί έρχονταν και δύο καθηγητές μας. Η μαγειρική ήρθε εντελώς τυχαία στη ζωή μου. Βρέθηκα με έναν φίλο που σπούδαζε μαγειρική και είπα να πάω να δω. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Μαγείρευα πολύ στο σπίτι αλλά απλά πράγματα. Κάποια στιγμή συνεργάστηκα με τον Γιάννη Λουκάκο, τον οποίο αγαπώ πολύ και με είχε βοηθήσει υπερβολικά" ανέφερε ο κριτής του MasterChef.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε τι τον συνδέει με τον Φορτίνο Σαμάνο, τον υπαρχηγό του Εμιλιάνο Ζαπάτα, και γιατί δεν έγινε ποδοσφαιριστής, όπως ήθελε όταν ήταν μικρός. Ζήτησε συγγνώμη από την μητέρα του για όσα της έκανε στο παρελθόν και θυμήθηκε την αντίδρασή της όταν της ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μαγειρική. Έφερε ξανά στη μνήμη του τις δυσκολίες που έζησε στο Λονδίνο, όπου εργαζόταν στο εστιατόριο του πασίγνωστου σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, αλλά και πώς κατάφερε, περιμένοντας ώρες έξω από ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο, στον Σαν Σεμπάστιαν, τελικά να τον προσλάβουν.

"Το κομβικό σημείο για εμένα ήταν η γνωριμία με τον Γιάννη. Μετά με όλη την οπτική που είχε και μας γνώριζε με κόσμο και μας έδινε βιβλία μου έδωσε την αφορμή και πήγα στο Λονδίνο και την Ισπανία. Ήταν δύσκολα στο Λονδίνο και οικονομικά. Ήταν εξαιρετικά γιατί μάθαινες πολλά πράγματα αλλά αυτό το 16 ώρες τη μέρα παρέμενε δύσκολο. Εκεί δεν είχα που να μείνω και είχαμε γνωρίσει κάτι παιδιά στις Σπέτσες, δύο αδέρφια που μου είχαν παραχωρήσει το ένα τους δωμάτιο για να μένω. Ήταν μία ώρα και μακριά από το μαγαζί και το έκανα κάθε μέρα. Τότε ήμουν στον Ράμσεϊ, εκεί δεν επιτρέπονταν τα λάθη. Συγκέντρωνε παιδιά από όλο τον κόσμο και ο σεφ Άθερτον τα διαχειρίζονταν όλα ώστε να δουλεύουν όλοι και να βγάζουν αποτέλεσμα.

Υπήρχε η κουλτούρα που θέλει τις κουζίνες να είναι στρατός. Εμένα είναι πολύ διαφορετική η συνθήκη που ονειρεύομαι και θέλω. Θέλω να έχω έναν χώρο που να περνάνε όλοι καλά. Έχω περάσει και από το στάδιο που πρέπει να είναι στρατόπεδο και που με ένταση πρέπει να διορθώνεις τα πράγματα, αλλά κατάλαβα ότι δεν μπορείς να έχεις χαρούμενους ανθρώπους δίπλα σου. Το τι έχουμε κάνει εμείς δεν αφορά κανέναν".

Η γνωριμία με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου και το πρώτο τους ραντεβού

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου αποκάλυψε πώς "Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα "1000 περιστέρια" είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει".

Τέλος, στην παρέα βρέθηκε και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος δήλωσε για τον φίλο του: "Είναι πεισματάρης, έχει υπομονή, περιμένει στη γωνία και στη ρίχνει. Τον γνώρισα πριν από πέντε χρόνια, την πρώτη φορά του MasterChef. Είχαμε κάνει και φωτογράφιση μαζί σε ένα περιοδικό, δεν είχαμε μιλήσει τότε. Μετριόφρων. Πριν από δύο χρόνια που τον είχαν ανακηρύξει sex symbol βγήκε και πανηγύριζε. Είναι τρομερά οργανωτικός. Θεωρούσα ότι εγώ είμαι οργανωμένος στην κουζίνα αλλά όταν μπήκα στη δική του είπα ότι είναι σε υψηλότερο επίπεδο. Έχει πάντα τη λύση με την εμπειρία του. Θυμάμαι την πρώτη σεζόν του MasterChef κάτι δεν έβγαινε και είχα αμφισβητήσει τη συνταγή που είχε φέρει. Δικαίως έκανε έναν μήνα να μου μιλήσει".

Προσαρμοσμένη αναζήτηση