Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Με δικαστική απόφαση, παραμένει "σκλάβα" του πατέρα της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 20:58 Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Με δικαστική απόφαση, παραμένει "σκλάβα" του πατέρα της

Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο πατέρας της Σπίαρς θα συνεχίσει να ελέγχει κάθε σημαντική απόφαση της τραγουδίστριας.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του πατέρα της, καθώς σύμφωνα με την τραγουδίστρια ο Τζέιμς Π. Σπίαρς είχε υπερβολικό έλεγχο στην σταδιοδρομία της.

Η υπόθεση επικεντρώνεται γύρω από τον πατέρα της Σπίαρς και στον έλεγχο που είχε τα τελευταία 13 χρόνια στην περιουσία της, στην καριέρα της και σε άλλες πτυχές της προσωπικής της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής της περίθαλψης.

Η τραγουδίστρια κατέστησε σαφές πέρυσι μέσω του δικηγόρου της ότι δεν θέλει πλέον τον πατέρα της να εμπλέκεται στην ζωή της.

Η υπόθεση είναι ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια, κυκλοφόρησε μάλιστα ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ τον Φεβρουάριο, το οποίο αναφερόταν και στο κίνημα #FreeBritney που ξεκίνησαν οι οπαδοί της.

Σύμφωνα με τον Guardian τα έγγραφα του δικαστηρίου αναφέρουν ότι η δικαστής Μπρέντα Τζ. Πένι απέρριψε το αίτημα να μην είναι πλέον αποκλειστικός κηδεμόνας ο πατέρας της τραγουδίστριας.

Το δικαστήριο ισχυρίζεται ότι η Σπίαρς είναι "ουσιαστικά ανίκανη να διαχειριστεί τους οικονομικούς πόρους της ή να αντισταθεί σε απάτη ή αδικαιολόγητη επιρροή" και για αυτό το λόγο ο πατέρας της θα συνεχίσει να έχει τη διαχείριση κάθε σημαντικής απόφασής της.

"Το αίτημα να ανασταλεί άμεσα η ιδιότητα (του "conservator") του Τζέιμς Π. Σπίαρς μετά τον διορισμό της Bessemer Trust Company της Καλιφόρνια ως "sole conservator" της περιουσίας της απορρίπτεται μετ' επιφυλάξεως παντός δικαιώματος" αναφέρουν τα έγγραφα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση