Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που δεν μάθαμε ποτέ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 14:39 Survivor – Γιώργος Ασημακόπουλος: Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που δεν μάθαμε ποτέ

Ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά την άγνωστη περιπέτεια υγείας που πέρασε κατά τη διάρκεια παραμονής του στο Survivor.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος, ήταν δίχως αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρο τιος τελευταίες μέρες, καθώς ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης και τη στάση ζωής που έχει.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 30/6 στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι επιβίωσης, και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It.

Ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας, αποκάλυψε για πρώτη φορά την άγνωστη περιπέτεια υγείας που πέρασε κατά τη διάρκεια παραμονής του στο παιχνίδι, όταν του βρήκαν σκουλήκι στο στομάχι του

«Ήμουν πολύ λιχούδης μέσα στο Survivor. Είχα φάει τόση καρύδα που είχα πρηστεί. Τώρα είμαι καμία σχέση απ’ ό,τι βλέπετε.

Είχα πρηστεί, είχα κατακράτηση υγρών. Μετά είχα ένα θέμα που δεν είχε βγει έξω, είχα ένα μικρόβιο στο στομάχι μου.

Έπαθα κάτι με την καρύδα. Μου είχαν βρει σκουλήκι και μου έδωσαν φαρμακευτική αγωγή. Ο φλοιός της καρύδας μου προκάλεσε μεγάλο θέμα» αποκάλυψε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση