Survivor: Βούρκωσε η Μαριαλένα για τον Γιώργο Λιβάνη - «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021 15:05 Survivor: Βούρκωσε η Μαριαλένα για τον Γιώργο Λιβάνη - «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό»

«Μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές ήταν ο Σάκης εκεί να με ξεκλειδώνει».

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη και όσα ειπώθηκαν όσο ήταν στο Survivor μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

«Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί η εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπορούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του» είπε στο Love it.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Τριαντάφυλλο γι’ αυτό. Είχα πει σε κάποιους συμπαίκτες μου στην αρχή να του μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Είναι λίγο περίεργο κι εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Νομίζω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και χειρότερα από όπως αντέδρασε ο Γιώργος, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί».

«Θέλω να μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έβαλε τα κλάματα.

Survivor: «Ο Σάκης ήταν εκεί να με ξεκλειδώνει»

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

«Μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές ήταν ο Σάκης εκεί να με ξεκλειδώνει, αλλά ήμουν κι εγώ γι’ αυτόν. Δεν έβλεπα ούτε κάμερες ούτε τίποτα, ήταν η πραγματικότητά μου. Είναι όλες αυτές οι ερωτήσεις ακόμα στο μυαλό μου κι εμένα. Συνέχεια σκεφτόμουν τον Γιώργο και ότι όλο αυτό θα το παρεξηγήσει. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι με ξέρει και δεν θα το παρεξηγήσει. Όμως όλο αυτό που έβλεπε ήταν παρεξηγήσιμο, κι εγώ θα παρεξηγιόμουν. Εκεί όλα διογκώνονται. Μπορεί έξω να θέλεις μια αγκαλιά, αλλά στο παιχνίδι θέλεις δέκα», κατέληξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση