Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 09:43 Survivor: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης

Μεγάλος νικητής του φετινού Survivor αναδείχθηκε, το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Κατσούλης.

Το τηλεοπτικό κοινό τον στήριξε με τη θετική του ψήφο και του χάρισε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και τον τίτλο.

Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος, το βράδυ της Κυριακής, βρέθηκαν ξανά στο Άλσος Γαλατσίου στο τελευταίο και live επεισόδιο του Survivor για να μάθουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και να μπει ένα τέλος στην αγωνία αλλά και στο ταξίδι τους στο reality επιβίωσης έπειτα από έξι μήνες.

Δείτε βίντεο:

Οι δυο φιναλίστ του Survivor, αγχωμένοι αλλά ευδιάθετοι ανυπομονούσαν για το αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα για το οποίο περίμεναν 6 ολόκληρους μήνες.

Έξι μήνες που οι παίκτες του Survivor βρισκόντουσαν στον Άγιο Δομίνικο και μάχονταν για την επιβίωση τους στους στίβους μάχης του Survivor αλλά και για να κερδίσουν μια θέση στις καρδιές των τηλεθεατών.

Το κοινό ψήφισε τον αγαπημένο του παίκτη και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σάκη Κατσούλη!

Ο Γιώργος Λιανός, αν και παρέτεινε την αγωνία των παρευρισκόμενων στο Άλσος Γαλατσίου, των παλιών παικτών που βρισκόντουσαν στην σκηνή και παρακολουθούσαν από κοντά τη διεξαγωγή του τελικού του Survivor αλλά και των τηλεθεατών, ανακοίνωσε τελικά πως μεγάλος νικητής είναι ο Σάκης Κατσούλης!

Δείτε βίντεο: