Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χριστίνα Κεφαλά: Στο νοσοκομείο με πνευμονία λόγω κορωνοϊού - "Εμβολιαστείτε γρήγορα"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 13:50 Χριστίνα Κεφαλά: Στο νοσοκομείο με πνευμονία λόγω κορωνοϊού - "Εμβολιαστείτε γρήγορα"

Στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία λόγω κορωνοϊού βρίσκεται η πρώην παίκτρια του Survivor, Χριστίνα Κεφαλά. Το μήνυμά της υπέρ του εμβολιασμού.

Αισθητή ήταν η απουσία της Χριστίνας Κεφαλά από την ημιτελικό, αλλά και τον τελικό του Survivor. Η ίδια, σε Instagram story, πριν τον ημιτελικό, ανακοίνωσε στο κοινό ότι διαγνώστηκε με κορωνοϊό γεγονός που δεν της επέτρεπε να βρεθεί στο Άλσος Γαλατσίου μαζί με τους πρώην συμπαίκτες της.

Ωστόσο η κατάσταση του μοντέλου φαίνεται να επιδεινώθηκε και έτσι χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία.

Χριστίνα Κεφαλά: Στο νοσοκομείο με πνευμονία λόγω κορονοϊού -
 

"Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με κόβιντ βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλά. Θετική σκέψη και πίστη και ο Θεός είναι μαζί μας", έγραψε η ίδια σε νέα τη ανάρτηση στο Instagram.

 
Χριστίνα Κεφαλά: Στο νοσοκομείο με πνευμονία λόγω κορονοϊού -
 
Χριστίνα Κεφαλά: Στο νοσοκομείο με πνευμονία λόγω κορονοϊού -
 

Και συνέχισε στέλνοντας το μήνυμά της υπέρ του εμβολιασμού: "Παιδιά και όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί κάντε το όσο πιο γρήγορα. Σας το λέω εγώ που το αμελούσα και έλεγα φοβάμαι ας μην το κάνω, ας το αφήσω λίγο ακόμα. Εξάλλου μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σίγουρα από το να νοσήσετε θα είναι καλύτερο".

πηγή: newsit.gr