Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor - Κατσούλης: Μπήκα στο παιχνίδι για την εμπειρία και τη Μαριαλένα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 16:24 Survivor - Κατσούλης: Μπήκα στο παιχνίδι για την εμπειρία και τη Μαριαλένα

Ο Σάκης Κατσούλης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως νικητής του Survivor μίλησε για την σχέση του με την Μαριαλένα ξεκαθαρίζοντας πως δεν την σκηνοθετημένη, ενώ απάντησε και στις κατηγορίες πως ήταν παίκτης στρατηγικής.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο νικητής του Survivor 4, ο Σάκης Κατσούλης, καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ. Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την σχέση του με την Μαριαλένα με την οποία ήταν μαζί στους 3 φιναλίστ, μέχρι ένα βήμα πριν τον τελικό.

Εξήγησε ότι η σχέση τους σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκηνοθετημένη, λέγοντας μάλιστα πως ήταν πάντα στο πλευρό της και την έπαιρνε πολύ συχνά αγκαλιά στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού. Όσο για το λόγο που χώρισαν πριν μπουν στο παιχνίδι είπε πως εξαιτίας του lockdown και του φανταρικού του υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους.

"Δεν έχω καμία σχέση με καμία μορφή βίας. Νομίζω ότι φαίνεται, δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Και που μπαίνει στα αυτιά μου είναι πολύ αρνητικό. Ούτε καν με τριαντάφυλλα δεν χτυπάμε μια γυναίκα. Εννοείται πως είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα", απάντησε σε όσα έχουν ακουστεί εναντίον του.

Όσο για το μεταξύ τους μέλλον δεν έδωσε σαφή απάντηση: "Τη λατρεύω, δεν θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου αλλά το ερωτικό κομμάτι είναι διαφορετικό". Αναφορικά με τον Γιώργο Λιβάνη δήλωσε πως ήξερε για φήμες μεταξύ τους, ενώ τόνισε πως δεν θα διεκδικούσε μια κοπέλα που είναι "αλλού".

"Δεν θα ήθελα ένα κορίτσι που δεν με θέλει η οικογένειά της. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω από όλα", σημείωσε.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε πώς αισθάνθηκε που οι περισσότεροι πρώην συμπαίκτες του ήθελαν νικητή τον Ηλία Μπόγδανο και όχι εκείνον.

«Δεν με πείραξε που το 90% των παικτών ήθελε νικητή τον Ηλία», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα δεν είχε ανοιχτεί σε παρέες και δεν του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει αληθινές φιλίες.


Όσο για τον Ηλία Μπόγδανο είπε πως είναι φανταστικό παιδί και θα ήθελε να έχουν σχέσεις και έξω από το παιχνίδι, ενώ για τον Τζέιμς είπε πως δέχτηκε τη συγγνώμη του για όσα είπε αλλά δεν μπορεί να τα σβήσει όλα.

Πηγή: ΣΚΑΙ