Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Robbie Williams στη Μύκονο – Ο απόλυτος ποπ σταρ στο νησί των ανέμων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 20:14 O Robbie Williams στη Μύκονο – Ο απόλυτος ποπ σταρ στο νησί των ανέμων

Τελευταία άφιξη, Robbie Williams! Ο παγκοσμίου βεληνεκούς καλλιτέχνης κατέφθασε στη Μύκονο, στέκι των διεθνούς φήμης celebrities.

Ο ποπ σταρ Robbie Williams εθεάθη στη Μύκονο να διασκεδάζει στο «Scorpios» με μεγάλη παρέα, όπως αποκαλύπτει το mykonoslive.tv.

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής του Supreme, του Let me Entertain You, του Something Stupid, του Angels και δεκάδων άλλων επιτυχιών, έμεινε μόλις για μια ώρα στο διάσημο bar – restaurant της Παράγκας.

Συνοδευόταν από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, οι οποίοι δεν επέτρεψαν τα βίντεο και τις φωτογραφίες, ζητώντας από τους θαμώνες να κατεβάσουν τα κινητά τους.

Στα 47 του ο διάσημος Βρετανός ερμηνευτής έχει ζήσει την απόλυτη δόξα και αποθέωση, την πτώση εξαιτίας των καταχρήσεων, αλλά και την πατρότητα, αφού πλέον είναι μπαμπάς τεσσάρων παιδιών και σύζυγος.

Ο Robbie Williams είναι ο πιο πετυχημένος σόλο καλλιτέχνης που κατάφερε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, το 2006, όταν κατάφερε να πουλήσει 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια για την περιοδεία του σε μία ημέρα!

πηγή: newsit.gr