Έγκυος η Σκάρλετ Γιόχανσον

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 10:15 Έγκυος η Σκάρλετ Γιόχανσον

Έγκυος είναι για πρώτη φορά η Σκάρλετ Γιόχανσον. Πηγές επιβεβαίωσαν στην Page Six ότι η λαμπερή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Κόλιν Τζοστ.

"Πλησιάζει η ημερομηνία γέννας για την Σκάρλετ. Και εκείνη και ο Κόλιν είναι ενθουσιασμένοι" δήλωσε πρόσωπο κοντά στο ζευγάρι.

"Η Σκάρλετ είναι έγκυος, αλλά θέλει να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ" τόνισε άλλη πηγή.

Η 36χρονη σταρ της ταινίας “Avengers”, βρέθηκε στο επίκεντρο δημοσιευμάτων στις αρχές Ιουνίου όταν δεν παρευρέθηκε στα event για τη νέα της ταινία “Black Widow”. Έτσι, άρχισαν οι φήμες για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

Η Γιόχανσον επέλεξε να κάνει μόνο εμφανίσεις μέσω zoom και έδωσε μια συνέντευξη στο “Tonight Show” πάλι μέσω σύνδεσης στις 21 Ιουνίου, αλλά το πλάνο παρέμεινε πάντα πάνω από τους ώμους της.

Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον και ο σεναριογράφος του “Saturday Night Live” Colin Jost παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα τον Οκτώβριο του 2020. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης σε μια μικρή τελετή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση