Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Μύκονο απολαμβάνουν τις διακοπές τους Εμπαπέ, Μπενζεμά, Πιάνιτς και άλλοι παγκόσμιοι σταρ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 19:27 Στη Μύκονο απολαμβάνουν τις διακοπές τους Εμπαπέ, Μπενζεμά, Πιάνιτς και άλλοι παγκόσμιοι σταρ

Δεκάδες αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, επέλεξαν για τις φετινές διακοπές τους την Ελλάδα και το νησί της Μυκόνου, με τους Πιάνιτς, Μπενζεμά και Εμπαπέ να προστίθενται στη λίστα.

Μετά τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Ριγιάντ Μαχρέζ, η… ουρά των ποδοσφαιριστών, αλλά και των καλλιτεχνών που παρελαύνουν από το νησί της Μυκόνου, το οποίο επέλεξαν για τις καλοκαιρινές του διακοπές δεν έχει τελειωμό. Το βράδυ της Δευτέρας (5/6) έφτασε στο νησί και ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίο μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2020, είπε να… ξεδώσει ενόψει της νέας σεζόν. Στην πρώτη του έξοδο έφαγε και ήπιε με τους φίλους του -χωρίς φυσικά να φοβάται να ξοδέψει ανάλογα- και φωτογραφήθηκε με θαυμαστές.

Στο νησί μάλιστα βρίσκεται με την οικογένειά του και ο συμπαίκτης του Εμπαπέ στην εθνική Γαλλίας, Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος βρέθηκε στο ίδιο εστιατόριο -αυτό του Τούρκου σεφ Νουσρέτ- με τον άσο της Μπαρτσελόνα, Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος μιμήθηκε μάλιστα τη γνωστή κίνηση του Νουσρέτ με τον αλατισμό του κρέατος, και εκείνος μετά τον τάισε στο στόμα, με το αστείο περιστατικό να καταγράφεται σε κάμερα..

«Μπορεί απλά να έρθει να φάει ένα απλό φαγητό και να πιει ένα κρασί, μέχρι και να ξοδέψει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ με σαμπάνιες ή κερνώντας τους φίλους τους», ανέφερε ο Ηρακλής Ζησιμόπουλος, Πρόεδρος συνδέσμου επαγγελματιών και επιχειρηματιών Μυκόνου.

Στη Μύκονο όμως εκτός από ποδοσφαιριστές συναντά κανείς και καλλιτέχνες του επιπέδου του Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος κάθε χρόνο επισκέπτεται το νησί, αλλά παρ’όλο που ο φακός τον «συνέλαβε» κατά τη νυχτερινή του έξοδο, ο 47χρονος τραγουδιστής θέλησε να μείνει μακριά από τους θαυμαστές του.

 

Πηγή: newsit.gr